Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia
Ploty, plotki, ploteczki?? Czyli co słychać w wielkim świecie?? :D
Collapse
X
-
Może jest i pod S. Nie znam geografii Niemiec.
Ale jako katalizator pewnych zachowań Radzia jest niezła
I zajmuje się tylko wybranymi postami.
Zachowania godowe zwierząt są ciekawe, ale ludzi to dopiero bajka...Ostatnia zmiana dokonana przez zbysia; 2005-06-03, 09:00.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTy to byś na łatwiznę szedł
Być może faktycznie Radzia, to nie Radzia a Radzio, piszący z Rolbika nad Zbrzycą i pokazujący młodszym kolegom jaki to ten internet jest fajny. A być może nie.
W sumie dla mnie to rybka, śmiać się tylko chce.
A tak na marginesie - Radzia ma podejrzanie atrakcyjny avatar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa ją chyba gdzieś widziałem (tą na zdjęciu).
Moja nieOstatnia zmiana dokonana przez Audi; 2005-06-03, 09:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuSkąd wiesz???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaNa wstępie chciałam się troszku przedstawić...mam na imię Gosia Mam nadzieję, że miło mnie tu przyjmiecie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Jak dla mnie - prowokatorka(or) - skąd nagle dziewcze aus Deutschland - znajduje forum piwne - chociaż sama się tym nie interesuje - i w 2 dnie trzepie ponad 100 postów właściwie o niczym - tak zręcznie prowadząc rozmowę i zakładając wątki - żę faceci głupieją. Reszty dopełnia to zdjęcie - po prostu za dobre - żeby się tak chwalić a mające wywołać jednoznaczne skojarzenia, że mamy doczynienia z super laską - i do tego samotną, ale po przejściach - po prostu coś dla facetów, którzy chętnie pomogą, zaopiekują się itp. - po prostu psycholgia na 5!
Po prostu schemat idealny - niedomówienia, dwuznaczne skojarzenia, lekki flircik,
nic o piwie i rzeczach związanych!
Co oczywiście nie oznacza - że ci Radziu nie wolno, chcecie się dalej bawić - wasza sprawa...
Pozdrawiam piwoszy
i radzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Jak dla mnie - prowokatorka(or) - skąd nagle dziewcze aus Deutschland - znajduje forum piwne - chociaż sama się tym nie interesuje - i w 2 dnie trzepie ponad 100 postów właściwie o niczym - tak zręcznie prowadząc rozmowę i zakładając wątki - żę faceci głupieją. Reszty dopełnia to zdjęcie - po prostu za dobre - żeby się tak chwalić a mające wywołać jednoznaczne skojarzenia, że mamy doczynienia z super laską - i do tego samotną, ale po przejściach - po prostu coś dla facetów, którzy chętnie pomogą, zaopiekują się itp. - po prostu psycholgia na 5!
no ale jeśli Radzia jest kobietą, to to zmienia postać rzeczyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceldo tego stopnia, że Cyborg (nauczony doświadczeniem) myślał, że jest to facet, no bo te posty były aż tak...
no ale jeśli Radzia jest kobietą, to to zmienia postać rzeczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaTy tez uwazasz mnie za prowokatorkę??
za prowokatorkę? nie, raczej nie wiesz, w jaki sposób można sprowokować Cyborga
pozostaje życzyć więcej merytorycznych postówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment