Każdy z Nas mieszka w mieście, które na swój sposób pokochał, każdy z nas ma jakies dobre i złe wspomnienia zwiazane z tym miejscem...opowiedz! Ostrzeż innych :P
Ploty, plotki, ploteczki?? Czyli co słychać w wielkim świecie?? :D
Collapse
X
-
Czy ty aby nie jesteś Prowokatorką?????Gdzie nie nie zajrzę Radzia.W sześć dni ponad 100 postów.W takim tępie za rok bedziesz miała 6000.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhCzy ty aby nie jesteś Prowokatorką?????Gdzie nie nie zajrzę Radzia.W sześć dni ponad 100 postów.W takim tępie za rok bedziesz miała 6000.
Comment
-
-
Widzę, że dzisiaj jest dzień prowokacji na Forum. Arcy zamieścił materiał na ten temat i już wszyscy się jej doszukują. Nie czytałem wszystkich postów Radzi więc na temat ich merytorycznej zawartości nie będę się wypowiadał. Jeżeli jednak nasza nowa koleżanka(mam nadzieję ,że mogę użyć tego sformułowania) ma coś konkretnego do napisania to niech to czyni. Jeżeli jednak jest przeciwnie to nie obrażaj się i nie znikaj z forum Radzia tylko spróbuj troszkę wyluzować.
Wiemy, że browar jest wspaniałą stroną i bardzo łatwo nas pochłania w swoje wnętrze. Dla tego rozumiemy zachłyśnięcia nowych forumowiczó Ale powtarzam jeżeli ktoś ma coś sensownego do pisania to powinien to czynić pod warunkiem, że robi to w dobrej intencji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhCzy ty aby nie jesteś Prowokatorką?????Gdzie nie nie zajrzę Radzia.W sześć dni ponad 100 postów.W takim tępie za rok bedziesz miała 6000.
Comment
-
-
Pewnie kolega myśli o wytępieniu prowokatorówLast edited by lzkamil; 2005-06-02, 23:05.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Jak dla mnie - prowokatorka(or) - skąd nagle dziewcze aus Deutschland - znajduje forum piwne - chociaż sama się tym nie interesuje - i w 2 dnie trzepie ponad 100 postów właściwie o niczym - tak zręcznie prowadząc rozmowę i zakładając wątki - żę faceci głupieją. Reszty dopełnia to zdjęcie - po prostu za dobre - żeby się tak chwalić a mające wywołać jednoznaczne skojarzenia, że mamy doczynienia z super laską - i do tego samotną, ale po przejściach - po prostu coś dla facetów, którzy chętnie pomogą, zaopiekują się itp. - po prostu psycholgia na 5!
Po prostu schemat idealny - niedomówienia, dwuznaczne skojarzenia, lekki flircik,
nic o piwie i rzeczach związanych!
Co oczywiście nie oznacza - że ci Radziu nie wolno, chcecie się dalej bawić - wasza sprawa...
Pozdrawiam piwoszy
i radzieLast edited by strzelczyk76; 2005-06-03, 07:59.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Ja znalazłem takie coś: http://www.viamichelin.com/viamichel...y=eur&google=1
Mam wrażenie, że Opole jest "pod" Częstochową.
Już pytałem się o "kierownictwo" w młodym bądź co bądź wieku i sugerowałem sobie nicka: Wojtek 12.
Może być też tak, że internetowa swatka na pytanie o największe skupisko inteligentnych samców, mówiących po polsku daje adres www.browar.bizfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment