Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaA więc tak...w związku z niejasnościami co do mojej osoby, oświadzcam Iż zdjęcia istniejące w serwisie fotka.pl o adresach www.gretha78.fotka.pl , www.mela1978.fotka.pl oraz www.gretha78x2.fotka.pl są moje i mam prawo je tam zamieszczac
Czyżby potwierdziły się słowa grzes_ch
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_ch
...I być może to prawda . Pewnie jest studentką ( lub studentem ) psychologii lub socjologii i miała do napisania pracę semestralną pt "Zachowania samcze wśród miłośników piwa" i tu zbierała do niej materiał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiCzyżbyś tak bardzo się za nią stęsknił ,że tak Cię martwi jej nieobecność??
Zazdrość Babska nie zna granic
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceli tak uważam, że Sylwia bardzo cierpliwą jest...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySą małżeństwa, które rozmawiają przez adwokatów, a państwo Audi przez Internet
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
cóż... swego czasu koleżanka Radzia skutecznie zajęła umysły i klawiatury sporej części forumowych mężczyzn
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
Do dziś nie wiadomo czy to koleżanka Radzia czy może "Wojtek lat 56".
Ja osobiście wolałem nie ryzykować i nie klikać w klawiaturkę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi
I wcale nie jestem zazdrosna AUDI
No prosze jaka oszczędność z mojej strony 4 posty w 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelcóż... swego czasu koleżanka Radzia skutecznie zajęła umysły i klawiatury sporej części forumowych mężczyznBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Czyżby... zazdrość ??Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment