Ja mam szczęście, bo kiedy rzeczona Radzia, szalała na forum, ja nie miałam okazji (czyt. czasu), żeby tu zaglądać i można powiedzieć, że "przegapiłam" jej występy.
Nie mam więc powodu być zazdrosna
Cyborg miałby się czuć zazdrosny o wdzięczną i uroczą blondynkę klikającą z bliżej nieokreślonego miejsca i sączącą Tatrę? nie sądzę
zawsze mogę zrobić analizę socjologiczną, posamotnościować się w sieci i zamieścić kilka piwnie merytorycznych postów
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Cyborg miałby się czuć zazdrosny o wdzięczną i uroczą blondynkę klikającą z bliżej nieokreślonego miejsca i sączącą Tatrę? nie sądzę
zawsze mogę zrobić analizę socjologiczną, posamotnościować się w sieci i zamieścić kilka piwnie merytorycznych postów
prawie to może być piwo
co by nie mówić, merytorycznie czy nie, Cyborg przynajmniej udziela się na żywo (a z tajemniczymi blondynkami nigdy nic nie wiadomo...)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
prawie to może być piwo
co by nie mówić, merytorycznie czy nie, Cyborg przynajmniej udziela się na żywo (a z tajemniczymi blondynkami nigdy nic nie wiadomo...)
Tutaj nie wypada się nie zgodzić.
Zdrowie Cyborgów i Ludzi.
prawie to może być piwo
A i tak nie wiadomo czy pod pancerzem Cyborga nie kryje się kobieta
No to nam radzia (gretha) zamilkła lub znikneła profil pozmieniała, już nie lubi Tatry Mocne , ostatni post napisała 27-06-2005 no i jej fotki znikneły z serwisu fotka.pl
Wasza Radzia wylądowała w szpitalu, stąd ta długa nieobecność. Profil-jak widnieje nazwa- mam uzupełniać na bieżąco. A moje zdjecia z serwisu fotka.pl zostały usunięte z przyczyn ode mnie nie zależnych, a wyłącznie za prośbą mojego kolegi. Chyba nic więcej nie trzeba wyjaśniać
Comment