Czy Radzia to Gretha78

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Syla_Audi
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 116

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
    A może to nie ta Radzia??????
    I zamieszcza adres browaru,zachwalając go???
    Dość dziwne...........
    Ostatnia zmiana dokonana przez Syla_Audi; 2005-07-18, 10:34.

Comment

• sibarh
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
      A może to nie ta Radzia??????
      Żartowałem.
      2800 nowe piwa opisałem na forum
      Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
      Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• strzelczyk76
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2003.11
        • 823

Radzia na pewno znajdzie wytłumaczenie, chociaż reklama forum browaru na blogu dla małolatów - którzy na pewno nie mają 18 lat - zarówno pisząca jak i czytający (bo jeśli osoba to pisząca ma 27 lat, jak wynika profilu Radzi - to ja jestem ksiądz ) - może być kłopotliwa - pewnie przeżyjemy najazd "zajefajnej" młodzieży...
        NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• sibarh
          🥛🥛🥛
          • 2005.01
          • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
          Eee , napewno się wytłumaczy , że to blog siostry a że nosi nazwe "radzia" to pewno że siostra przyjeła jej ksywke bo inne były zajęte itp. To że jej mąż ma takie samo imię jak Hanawald to tylko przypadek
          Siostra blizniaczka jednojajowa - kilkanaście lat młodsza
          2800 nowe piwa opisałem na forum
          Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
          Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Audi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 1682

Prawda może być i taka
            Attached Files

Comment

• mjp
              † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
              • 2004.02
              • 954

To jest najbardziej prawdopodobne....
              Maciek
              Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• jasiu_piwosz
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.12
                • 620

Radzia z powodu swojej samotności i nadmiaru wolnego czasu wypisuje na różnych stronach internetowych swoje ble...ble....ble . Ciekawi mnie tylko ile zanieczyszcza tych stron swoimi '' historyjkami ''.

Radziu - pisz dalej klawiatura jest cierpliwa i może wszystko to wytrzymać.

My już chyba raczej NIE.

Comment

• becik
                  🥛🥛🥛
                  • 2002.07
                  • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
                  (...) My już chyba raczej NIE.
                  Pisz za siebie, nie zaglądam w tematy dyskusyjne gdzie pisze Radzia jak i wiele innych osób, zaglądam tylko tam gdzie chcę. Nie podobają Ci się posty jakichś forumowiczów, dodaj do ignorowanych, proste czy za bardzo skomplikowane?
                  Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• garfunkel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.04
                    • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                    Pisz za siebie, nie zaglądam w tematy dyskusyjne gdzie pisze Radzia jak i wiele innych osób, zaglądam tylko tam gdzie chcę. Nie podobają Ci się posty jakichś forumowiczów, dodaj do ignorowanych, proste czy za bardzo skomplikowane?
                    Początkowo miałam tylko dobre chęci, by powiedzieć słowo za Radzią. Jednak, gdy przypomniałam sobie, że "dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane"- piszę.
                    Zajrzałam do blogu Radzi, poczytałam i poczułam sympatię- tak właśnie - do młodej osoby, zapewne z dużą wyobrażnią, która w sposób dla Niej atrakcyjny potrafi sobie zorganizować czas i dać upust swoim myślom. Co jest w tym takiego złego? Przecież to jest miłe, Radzia szuka swojego miejsca w życiu, próbuje co i jak można w nim zrobić, jakich poznać ludzi, co smakuje , a co nie, co jest dobrę, a co do wyrzucenia... Ma sporo pomysłów, nawet zwariowanymi ich bym nie nazwała. Któż z nas, nastolatkiem będąc ciekawszych pomysłów nie miał? Miejsca zbrakłoby do opisania...
                    A forum? Radzia je znalazła, zalogowała sie ze zdjęciem bardzo atrakcyjnej kobiety, na które to zdjęcie aż przyjemnie było popatrzeć. Przy okazji ujawniły się bardzo zresztą naturalne instynkty wobec wspomnianego zdjęcia
                    Radziu, napisz proszę, kim jesteś, i że mieszkasz jednak w tym Krakowie, albo przynajmniej w pobliżu- przecież LajboCki się ucieszą( tak myślę), gdy się pojawisz na żywo i wypijesz z Nimi piwo. Zawsze wszystko można zacząć od początku.

Mam dziś taki dzień, że " niebo gwiażdziste nade mną( tylko muszę poczekać do wieczora), a prawo moralne... "etc.

Comment

• dkrasnodebski
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.05
                      • 2316

Garfunkel, słusznie prawisz
                      Jest tylko jeden problem. Na dole strony stoi napisane, że Radzi w jej prawdziwej postaci nie powinno tu być.
                      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• garfunkel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.04
                        • 1068

Też się obawiam , że jest niepełnoletnia...

Comment

• Syla_Audi
                          • 2005.06
                          • 116

Radzia znowu jest w centrum zainteresowania....może to taki typ kobiety..
                          A Wy chyba niepotrzebnie zaczynacie się kłócić przez nią ..

Comment

• becik
                            🥛🥛🥛
                            • 2002.07
                            • 14999

Syla, a kto tu się kłóci ?
                            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Syla_Audi
                              • 2005.06
                              • 116

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                              Syla, a kto tu się kłóci ?
                              Jeden drugiemu zwraca uwagę co powinien, a co nie...
                              Chyba, każdy ma prawo do wygłaszania swojego zdania na dany temat...chociażby tak mi sie zdaję...

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23975

no właśnie o to chodzi żeby każdy pisał za siebie czyli:

JA uważam...

a nie

MY uważamy...

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X