Radzia na pewno znajdzie wytłumaczenie, chociaż reklama forum browaru na blogu dla małolatów - którzy na pewno nie mają 18 lat - zarówno pisząca jak i czytający (bo jeśli osoba to pisząca ma 27 lat, jak wynika profilu Radzi - to ja jestem ksiądz ) - może być kłopotliwa - pewnie przeżyjemy najazd "zajefajnej" młodzieży...
Eee , napewno się wytłumaczy , że to blog siostry a że nosi nazwe "radzia" to pewno że siostra przyjeła jej ksywke bo inne były zajęte itp. To że jej mąż ma takie samo imię jak Hanawald to tylko przypadek
Siostra blizniaczka jednojajowa - kilkanaście lat młodsza
Radzia z powodu swojej samotności i nadmiaru wolnego czasu wypisuje na różnych stronach internetowych swoje ble...ble....ble . Ciekawi mnie tylko ile zanieczyszcza tych stron swoimi '' historyjkami ''.
Radziu - pisz dalej klawiatura jest cierpliwa i może wszystko to wytrzymać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
(...) My już chyba raczej NIE.
Pisz za siebie, nie zaglądam w tematy dyskusyjne gdzie pisze Radzia jak i wiele innych osób, zaglądam tylko tam gdzie chcę. Nie podobają Ci się posty jakichś forumowiczów, dodaj do ignorowanych, proste czy za bardzo skomplikowane?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pisz za siebie, nie zaglądam w tematy dyskusyjne gdzie pisze Radzia jak i wiele innych osób, zaglądam tylko tam gdzie chcę. Nie podobają Ci się posty jakichś forumowiczów, dodaj do ignorowanych, proste czy za bardzo skomplikowane?
Początkowo miałam tylko dobre chęci, by powiedzieć słowo za Radzią. Jednak, gdy przypomniałam sobie, że "dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane"- piszę.
Zajrzałam do blogu Radzi, poczytałam i poczułam sympatię- tak właśnie - do młodej osoby, zapewne z dużą wyobrażnią, która w sposób dla Niej atrakcyjny potrafi sobie zorganizować czas i dać upust swoim myślom. Co jest w tym takiego złego? Przecież to jest miłe, Radzia szuka swojego miejsca w życiu, próbuje co i jak można w nim zrobić, jakich poznać ludzi, co smakuje , a co nie, co jest dobrę, a co do wyrzucenia... Ma sporo pomysłów, nawet zwariowanymi ich bym nie nazwała. Któż z nas, nastolatkiem będąc ciekawszych pomysłów nie miał? Miejsca zbrakłoby do opisania...
A forum? Radzia je znalazła, zalogowała sie ze zdjęciem bardzo atrakcyjnej kobiety, na które to zdjęcie aż przyjemnie było popatrzeć. Przy okazji ujawniły się bardzo zresztą naturalne instynkty wobec wspomnianego zdjęcia
Radziu, napisz proszę, kim jesteś, i że mieszkasz jednak w tym Krakowie, albo przynajmniej w pobliżu- przecież LajboCki się ucieszą( tak myślę), gdy się pojawisz na żywo i wypijesz z Nimi piwo. Zawsze wszystko można zacząć od początku.
Mam dziś taki dzień, że " niebo gwiażdziste nade mną( tylko muszę poczekać do wieczora), a prawo moralne... "etc.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment