Czy Radzia to Gretha78

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Już pewnie tu grasuje kilka osób z jej klasy . Pojawiały się ostatnio dosyć "ciekawie" wypełnione profile
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• zbysia
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.09
      • 907

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
      Już pewnie tu grasuje kilka osób z jej klasy . Pojawiały się ostatnio dosyć "ciekawie" wypełnione profile
      Które? Które?
      fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• peter007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.06
        • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia
        Które? Które?
        Bez nazwisk
        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• zbysia
          • 2004.09
          • 907

Dawaj na PW.
          fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• Audi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
            Bez nazwisk
            No ksywki to nie nazwiska
            Jak co to mi też na PW

Comment

• garfunkel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.04
              • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
              Syla, a kto tu się kłóci ?
              Beciku, znaczy czujesz chyba , że umieściłam cytat Twojej wypowiedzi w mojej, bo mnie zainspirowałeś swoją sprawiedliwością - to się cieszę.

Comment

• jasiu_piwosz
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.12
                • 620

Beciku chyba jednak czytasz ten dział od dechy do dechy , a tak się tego wypierasz.

Comment

• becik
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🍼🍼
                  • 2002.07
                  • 14999

Jasiu, czy czytam czy nie to moja sprawa, przekonywać Cię nie bedę ani nie mam chęci na to. Zreszta jakbym nawet czytał to co? Zaglądam gdzie chcę i czytam co chcę.
                  Powtórzę tylko jeszcze raz, wypowiadaj się jedynie w swoim imieniu,a nie szerszego ogółu. I nie czytaj tego co Cię w jakiś sposób irytuje, a nie przeglądasz i wpisujesz swoje pierdu pierdu bla bla bla.
                  Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• emes
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.08
                    • 4275

Do tej pięknej idei pobłażliwości, chciałbym tylko zwrócić uwagę na pewną rzecz. Ciekawi mnie, co by powiedziała Garfunkel, jakby taka radzia czy inna henia posługiwała się jej wizerunkiem na różnych stronach forumowych , a jej zdjęcia wysyłała np na e-fotka i np na strony erotyczno-anonsowe. Z e-fotka administrator usunął zdjęcia "radzi", bo pewnie jakaś dziewczyna zgłosiła, że ktoś posługuje się jej fotografiami.

Comment

• garfunkel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2005.04
                      • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
                      Do tej pięknej idei pobłażliwości, chciałbym tylko zwrócić uwagę na pewną rzecz. Ciekawi mnie, co by powiedziała Garfunkel, jakby taka radzia czy inna henia posługiwała się jej wizerunkiem na różnych stronach forumowych , a jej zdjęcia wysyłała np na e-fotka i np na strony erotyczno-anonsowe. Z e-fotka administrator usunął zdjęcia "radzi", bo pewnie jakaś dziewczyna zgłosiła, że ktoś posługuje się jej fotografiami.
                      Pewnie zdenerwowałabym się- dosyć nerwowa jestem , ale ja nie umieszczam swoich zdjęć w internecie, nie mam takiej potrzeby. Wolę inaczej "sprawdzac" swoją atrakcyjność seksualną
                      Osoby, które zamieszczają swoje zdjęcia w sieci powinny się po prostu liczyć z pewnym ryzykiem i zapewne biorą je pod uwagę. Jeśli to ich nie odstrasza, widać cenią sobie bardziej chęć "medialnego" zaistnienia niż pozostanie anonimowym. Potrzeby ludzkie są bardzo różnorodne i nie mnie zaglądać , co komu w duszy gra i w głowie się wykluwa. Nie uważam za słuszne wykorzystywanie czyichkolwiek zdjęć( innych własności) do swoich potrzeb, bez zgody właściciela, ale też nie czuję w sobie chęci potępienia Radzi za Jej własny, prywatny blog. Niechże pisze.
                      Jednym zdaniem, nie interesuje mnie " msza za miasto Arras"

Comment

• Mistrzu
                        • 2003.08
                        • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                        ... swoje pierdu pierdu bla bla bla.
                        Becik, czy dobrze łapię, że to cytat z piosenki "Przed Burzą" z płyty Powstanie Warszawskie zespołu Lao Che?

Comment

• becik
                          🍼🍼
                          • 2002.07
                          • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
                          Becik, czy dobrze łapię, że to cytat z piosenki "Przed Burzą" z płyty Powstanie Warszawskie zespołu Lao Che?
                          trafiłes w 10
                          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
                            ale ja nie umieszczam swoich zdjęć w internecie
                            No ładnie, czyli fotka obok Twojego nicka to nie Twoja fotka, wydało się
                            Chyba, że tu nie jest internet, tylko zbyt długo siadywuję przy kompie i wszystko jest dla mnie internetem
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Audi
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
                              Może to zdjęcia jej mamy i mama pozwoliła zamieszczać fotki w necie w celu np. znalezienia nowego taty

Comment

• becik
                                🍼🍼
                                • 2002.07
                                • 14999

znacie się....to zdjęcie tego słynnego Garfunkela od Simona

Comment

Przetwarzanie...
                                X