Czy Radzia to Gretha78

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • garfunkel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.04
    • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    No ładnie, czyli fotka obok Twojego nicka to nie Twoja fotka, wydało się
    Chyba, że tu nie jest internet, tylko zbyt długo siadywuję przy kompie i wszystko jest dla mnie internetem
    Cóż, to jest moja własna wesoła twarz na swoje usprawiedliwienie mam to, że ona się nie nadaje do tych fotek.pl i innych takich...
    przyjedziesz, zobaczysz że to naprawdę ja

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23975

Chyba, że tu nie jest internet, tylko zbyt długo siadywuję przy kompie i wszystko jest dla mnie internetem
      Zacytuję panią z informacji PKP Opole: "Ale ja nie wiem jaki Pani ma internet"
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

A no, właśnie, czyli Garfunkel po prostu NIE TEN internet, co ja miała na myśli

To mi przypomina tekst Slavoya, którego dopingowałam do zwleczenia się na pierwszy wykład na studiach:
        "No idź, fajnie będzie, poznasz jakichś ludzi nie-z-forum"

"To są jacyś ludzie nie z forum?? "

www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• emes
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.08
          • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
          Cóż, to jest moja własna wesoła twarz na swoje usprawiedliwienie mam to, że ona się nie nadaje do tych fotek.pl i innych takich...
          ....
          Do anonsów erotycznych nadaje się, byle by był odpowiednio zachęcający tekst. Poza tym, twoje fotografie mogą być obecne w necie bez twojej wiedzy , np ktoś zrobi zdjęcie z jakiejś imprezy, imienin, urodzin itp i je zamieści. Jak ktoś z twojej pracy albo rodziny natrafi na taki popis ala radzia z twoim wizerunkiem, , to pewnie zabawa twoim kosztem murowana.

Comment

• garfunkel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.04
            • 1068

A no, właśnie, czyli Garfunkel po prostu NIE TEN internet, co ja miała na myśli

To mi przypomina tekst Slavoya, którego dopingowałam do zwleczenia się na pierwszy wykład na studiach:
            "No idź, fajnie będzie, poznasz jakichś ludzi nie-z-forum"

"To są jacyś ludzie nie z forum?? "

Chyba tak... zdecydowanie nie potraktowałam Forum jako internetu, znaczy to, że już się uzależniłam
            Mnie również przypomniała sie pewna anegdotka z własnego żywota człowieka poczciwego.
            Pierwszy rok studiów, podróże PKP po bibliotekach uczelnianych w Polsce, dla zaspokojenia głodu wiedzy, zdarzyło się również Opole. Jako, że dotarłam tam po raz pierwszy w życiu, o bezwstydnej zresztą porze- 7 rano, zimą ponurą- po opuszczeniu pociągu zobaczyłam takie jakieś pustki i nie wiedziałam , dokąd się udać. Przydybałam konduktora i wyrecytowałam takie oto zdanie, w moim mniemaniu wtedy bardzo grzeczne i asertywne:
            " Przepraszam, czy i gdzie tu są jakiekolwiek zabudowania?" Pan był spolegliwy i dał się w końcu udobruchać
            Od tej pory nie byłam w Opolu i doprawdy nie wiem, czy zmieniło się coś w kwestii zabudowań

Comment

• sibarh
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛
              • 2005.01
              • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
              znacie się....to zdjęcie tego słynnego Garfunkela od Simona
              Lub Simona od Garfunkela
              2800 nowe piwa opisałem na forum
              Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
              Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

... Opole. Jako, że dotarłam tam po raz pierwszy w życiu, o bezwstydnej zresztą porze- 7 rano, zimą ponurą- po opuszczeniu pociągu zobaczyłam takie jakieś pustki i nie wiedziałam , dokąd się udać. Przydybałam konduktora i wyrecytowałam takie oto zdanie, w moim mniemaniu wtedy bardzo grzeczne i asertywne:
                " Przepraszam, czy i gdzie tu są jakiekolwiek zabudowania?" Pan był spolegliwy i dał się w końcu udobruchać
                Od tej pory nie byłam w Opolu i doprawdy nie wiem, czy zmieniło się coś w kwestii zabudowań
                To chyba nie wysiadłaś na Opolu Głównym, bo tam jest duzo zabudowań Po za tym, uważaj, Art jest z Opola, jak zobaczy Twojego posta....
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• garfunkel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.04
                  • 1068

Ale ja wiem, że Art z Opola
                  Czekam na efekt prowokacji

Comment

• Audi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 1682

Wracając do tematu z którego trochę zboczyliśmy to zauważyłem że na blogu radzi się strasznie zwiększyła liczba odwiedzających nawet 2 komentarze znalazłem :

No Radziu chyba musisz coś wytłumaczyć teraz na browar.biz.!!!
                    ~Browarowicz, 2005-07-18 19:29
                    Dodaj tylko że Browar.biz jest dla tych którzy ukończyli 18 lat
                    Pozdrawiam
                    ~Furowicz z browar.biz, 2005-07-19 11:38

Comment

• arcy
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      • 2002.07
                      • 7538

Wiem kto jest autorem tego drugiego wpisu

Comment

• Twilight_Alehouse
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.06
                        • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi
                        Blog jest niezły.Tylko nie za bardzo rozumiem o kim jest ten test : http://www.friendtest.com/viewquiz.p...t=radziafriend
                        Przeglądając pytania.....zwątpiłam i już nic nie wiem
                        Według mnie quiz pasuje do właścicielki. Nawet z nudów zrobiłem 70 punktów

Comment

• peter007
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.06
                          • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
                          Według mnie quiz pasuje do właścicielki. Nawet z nudów zrobiłem 70 punktów
                          I ta "Dupa" znajdująca się obecnie na 10 miejscu to ty?
                          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Cordel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.09
                            • 1087

Kurna, ale lipa, tylko 30 zrobiłem. Ide sie zabić.
                            "Mam powody
                            Powstrzymywać się od wody.
                            Od wody mnie w brzuchu kole:
                            Pijam tylko alkohole."
                            Jan Lemański

Comment

• Twilight_Alehouse
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2004.06
                              • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
                              I ta "Dupa" znajdująca się obecnie na 10 miejscu to ty?
                              Tak to jest jak się wpisuje pierwsze słowo które do głowy przyjdzie

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23975

no dobra, odpowiem prowokatorce

w kwestii zabudowań w Opolu zmieniło się w sumie jedno - doszedł jeden potwór na placu Kopernika, a raczej tylko jego ponury szkielet - który stoi i straszy już od kilku ładnych lat
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X