Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Po co dane swe w tym quizie podawać? Toż to chore jest? Wolę w brydża..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
A w ogóle co z Tą Radzią? Od niedawnego rozszyfrowania umilkła? Załamała się? Radziu szepnij słówkofANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
No bądź człowiekiem - w końcu czytałem Twoje posty. No chyba, że jesteś na wędrownym obozie i to Cię tłumaczy...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelale też nie czuję w sobie chęci potępienia Radzi za Jej własny, prywatny blog. Niechże pisze.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpAleż nikt nie potępia Radzi za jej własny, prywatny blog. Zgoda niech pisze, ale niech nie robu z siebie kogo innego. W końcu tutaj na forum nie występowała jako nastolatka o mocno wybujałej wyobraźni. I to mnie drażni. Nie lubię jak ktoś wykorzystuje anonimowość (pozorną) w internecie do takich numerów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTo smutne jeśli ktoś musi robić z siebie kogoś innego...
Przede wszystkim nie byłoby owego tematu gdyby owa Radzia naprawdę była Radzią.
Przecież ważne jest to KIM się jest , a nie KIM chciałoby się być ....Ostatnia zmiana dokonana przez Syla_Audi; 2005-07-20, 15:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiMyślę,że gdyby była szczera i podała się za siebie ,a nie za kogoś innego też byśmy ją polubili.
Przede wszystkim nie byłoby owego tematu gdyby owa Radzia naprawdę była Radzią.
Przecież ważne jest to KIM się jest , a nie KIM chciałoby się być ....Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiMyślę,że gdyby była szczera i podała się za siebie ,a nie za kogoś innego też byśmy ją polubili.
Comment
-
-
NiE!!! RADZIA gril2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseSzczerze mówiąc nie sądzę, żeby Radzia już tu wróciła. A przynajmniej nie jako Radzia. Z początku patrzyłem na Radzię dość pobłażliwie, ale teraz stwierdzam, ze też bardzo mnie irytuje tego rodzaju kreacja własnej osoby. To smutne jeśli ktoś musi robić z siebie kogoś innego...
Comment
-
Comment