Czy Radzia to Gretha78

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Syla_Audi
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 116

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
    Według mnie quiz pasuje do właścicielki. Nawet z nudów zrobiłem 70 punktów
    To musisz dobrze koleżankę znać, bo ja ledwo stuknęłam 40 pkt..i nie zapisało mnie w dziesiątce Co za pechozol....

Comment

• Twilight_Alehouse
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.06
      • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi
      To musisz dobrze koleżankę znać, bo ja ledwo stuknęłam 40 pkt..i nie zapisało mnie w dziesiątce Co za pechozol....
      Kierowałem się tym co pisywała tutaj i intuicją

Comment

• zbysia
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2004.09
        • 907

Po co dane swe w tym quizie podawać? Toż to chore jest? Wolę w brydża..
        fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• zbysia
          • 2004.09
          • 907

A w ogóle co z Tą Radzią? Od niedawnego rozszyfrowania umilkła? Załamała się? Radziu szepnij słówko

Comment

• zbysia
            • 2004.09
            • 907

No bądź człowiekiem - w końcu czytałem Twoje posty. No chyba, że jesteś na wędrownym obozie i to Cię tłumaczy...

Comment

• mjp
              † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
              • 2004.02
              • 954

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
              ale też nie czuję w sobie chęci potępienia Radzi za Jej własny, prywatny blog. Niechże pisze.
              Ależ nikt nie potępia Radzi za jej własny, prywatny blog. Zgoda niech pisze, ale niech nie robu z siebie kogo innego. W końcu tutaj na forum nie występowała jako nastolatka o mocno wybujałej wyobraźni. I to mnie drażni. Nie lubię jak ktoś wykorzystuje anonimowość (pozorną) w internecie do takich numerów.
              Maciek
              Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• garfunkel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.04
                • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp
                Ależ nikt nie potępia Radzi za jej własny, prywatny blog. Zgoda niech pisze, ale niech nie robu z siebie kogo innego. W końcu tutaj na forum nie występowała jako nastolatka o mocno wybujałej wyobraźni. I to mnie drażni. Nie lubię jak ktoś wykorzystuje anonimowość (pozorną) w internecie do takich numerów.
                Mnie również takie działania ludzi rozczarowywują. Ponadto w pierwszym etapie powodują zazwyczaj wybuchy( tak to nazwę ) emocji. Emocje mijają jednak i trzeba się wykazać rozsądkiem i zrozumieniem, na miarę możliwości , rzecz jasna. Nie lubię tkwić w impasie. Dlatego widziałam dwa rozwiązania, albo Radzię będzie się w wątpliwy etycznie sposób zmuszać do szczerości ( równie niepiękny jak Jej własny postępek), albo poda się Jej rękę ze słowami- zgrzeszyłaś córko, zostało Ci wybaczone, idż i nie grzesz więcej (proszę mi tę swobodną interpretację wybaczyć ). Wybrałam to drugie rozwiązanie, bo właśnie ono jest mi bliskie. Chcę w ten sposób uprościć skomplikowany układ, jaki powstał między forum i Radzią, uprościć przynajmniej dla siebie. Wierzę, że i Radzia zechce.

Comment

• Twilight_Alehouse
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.06
                  • 6310

Szczerze mówiąc nie sądzę, żeby Radzia już tu wróciła. A przynajmniej nie jako Radzia. Z początku patrzyłem na Radzię dość pobłażliwie, ale teraz stwierdzam, ze też bardzo mnie irytuje tego rodzaju kreacja własnej osoby. To smutne jeśli ktoś musi robić z siebie kogoś innego...

Comment

• Syla_Audi
                    • 2005.06
                    • 116

To smutne jeśli ktoś musi robić z siebie kogoś innego...
                    Myślę,że gdyby była szczera i podała się za siebie ,a nie za kogoś innego też byśmy ją polubili.
                    Przede wszystkim nie byłoby owego tematu gdyby owa Radzia naprawdę była Radzią.
                    Przecież ważne jest to KIM się jest , a nie KIM chciałoby się być ....
                    Ostatnia zmiana dokonana przez Syla_Audi; 2005-07-20, 15:05.

Comment

• peter007
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.06
                      • 2820

Myślę,że gdyby była szczera i podała się za siebie ,a nie za kogoś innego też byśmy ją polubili.
                      Przede wszystkim nie byłoby owego tematu gdyby owa Radzia naprawdę była Radzią.
                      Przecież ważne jest to KIM się jest , a nie KIM chciałoby się być ....
                      No nie wiem czy byśmy zdążyli ją polubić, bo gdyby podała się za siebie to nie mogłaby tu przebywać z racji wieku. No i zgodzę się z tobą, że nie byłoby wtedy tematu
                      Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Nie wiem, co znaczy TEŻ POLUBILI, mnie w to nie wliczaj
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Syla_Audi
                          • 2005.06
                          • 116

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                          Nie wiem, co znaczy TEŻ POLUBILI, mnie w to nie wliczaj
                          Nie znamy jej jako jej więc nie wiemy jaka naprawdę jest..

Comment

• emes
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.08
                            • 4275

BoshE ! MonitOr mI strAszniE migA, obrAz niEwyrAźnY. ChYbA siĘ zEpsUł . CzY jA jEstEm nA forUm BravO GirL ?
                            Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2005-07-20, 17:55.

Comment

• sibarh
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2005.01
                              • 10387

NiE!!! RADZIA gril
                              2800 nowe piwa opisałem na forum
                              Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
                              Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• radzia
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2005.05
                                • 280

Szczerze mówiąc nie sądzę, żeby Radzia już tu wróciła. A przynajmniej nie jako Radzia. Z początku patrzyłem na Radzię dość pobłażliwie, ale teraz stwierdzam, ze też bardzo mnie irytuje tego rodzaju kreacja własnej osoby. To smutne jeśli ktoś musi robić z siebie kogoś innego...
                                Jeśli musi a ja nie muszę.. Po raz kolejny trafiliscie na moja siostre A o promowanie portalu prosiłąm ją ja Ale jak widac lubicie mnie śłedzic.. Cuuudowwwnieeeee I tak was nie przestane dreczyc A jesli chodzi o moja nieobecnosc to byla ona spowodowana pobytem w Bawarii wraz z tesciową Miłej nocy :* Na zdowie!

Comment

Przetwarzanie...
                                X