Mentalność gimnazjalistki...
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
-
-
radzia daj już sobie spokój z tymi kłamstwami. To jest już wręcz żałosne. Zacznij od tego, że nazywasz się Ania Kotara, mieszkasz w Polsce, masz łącze z okolic miasta kraka, czyli Krakowa. Do tego jesteś niepełnoletnia i nie powinnaś przebywać na tym forum.Comment
-
ufff... Cyborgowi udało się zmęczyć cały ten temat za jedną lekturą(chyba faktycznie źle ze mną!
)
cóż, jeżeli Radzia jest niepełnoletnia, to Artowi pozostaje usunięcie jej konta z racji jej nielegalnego (bądź co bądź) zachowania; jeżeli zaś R. jest uparta, to zaloguje się jako ktoś inny (tylko błagam: nie - SvenDlaRadzi czy SvenMeinIdol, bo wszyscy się domyślą...) => i znowu Art będzie miał dodatkową pracę... błędne koło!
Radziu, albo bądź przez chwilę szczera, albo oddaj się życiu rodzinnemu i blogom, bo prawdę mówiąc, wolę, żeby za moją Premiumowską składkę Nasz Szanowny Admin (<= cyborgowe lizusostwo) udoskonalał serwis, a nie zajmował się nieletnimiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Cyborgi to mają zacięcie! Za jednym razem!? A bloga też?
Ja już chyba z racji wieku nie powinienem się wypowiadać w tym temacie
Z "osiemnastkami" mi się ciężko rozmawia (nie zawsze i nie z wszystkimi) a co dopiero z drugoklasistkami..fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaJeśli musi a ja nie muszę..Po raz kolejny trafiliscie na moja siostre
A o promowanie portalu prosiłąm ją ja
Ale jak widac lubicie mnie śłedzic..
Cuuudowwwnieeeee
I tak was nie przestane dreczyc
A jesli chodzi o moja nieobecnosc to byla ona spowodowana pobytem w Bawarii wraz z tesciową
Miłej nocy :* Na zdowie!
a może...
KONFABULACJA med. wypełnianie luk pamięci przez zmyślanie sobie (a. opowiadanie) historii, wydarzeń, których naprawdę nie było.
Etym. - późn.łac. confabulatio 'rozmowa' z łac. confabulatus p.p. od confabulari 'rozmawiać, gwarzyć'
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Widze ze szukacie jakiego by sie tylko dało sposobu bym stad wkoncu się wyniosła. Bardzo prosze. To juz jest Wasza sprawa, wierzyc mi nie musicieJa wam nie kazę...wiem kim jestem i tak juz pozostanie
W takim bądź razie miłego pobytu na forum
A skoro tak bardzo chcecie pogadać z moją siostrą to nie ma problemu, dołaczy do Was za rok
Żegnam Towarzystwo. Miło było Was poznac i wiedziec ze potraficie kogos Wam niewygodnego poporstu zgnoic i zmusic go do odejscia. Na zdrowie!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceljeżeli zaś R. jest uparta, to zaloguje się jako ktoś inny (tylko błagam: nie - SvenDlaRadzi czy SvenMeinIdol, bo wszyscy się domyślą...)
wiecej o mnie słyszeć nie musicie
Pozdrawiam.
Comment
-
It's time to say goodbye...
więc żegnaj Radziu!
Pozdrowienia i twoje(ale tylko oranżadą)
PS. Proszę się teraz ładnie z Radzią pożegnać, gdyż myślę że nie będziemy zakładać nowego wątku: "Pożegnanie Radzi" - no chyba że możnaby taki założyć, coś w rodzaju księgi pożegnań - i tam się wpisywać - przynajmniej będzie widać ile osób żegna Radzię...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76It's time to say goodbye...
więc żegnaj Radziu!
Pozdrowienia i twoje(ale tylko oranżadą)
PS. Proszę się teraz ładnie z Radzią pożegnać, gdyż myślę że nie będziemy zakładać nowego wątku: "Pożegnanie Radzi" - no chyba że możnaby taki założyć, coś w rodzaju księgi pożegnań - i tam się wpisywać - przynajmniej będzie widać ile osób żegna Radzię...Pojeźdź sobie po mnie, proszę bardzo
Ja nie mam nic przeciwko....w ten sposób sam pokazujesz siebie, próbując oczernic mnie...miłego
Comment