Mentalność gimnazjalistki...
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
radzia daj już sobie spokój z tymi kłamstwami. To jest już wręcz żałosne. Zacznij od tego, że nazywasz się Ania Kotara, mieszkasz w Polsce, masz łącze z okolic miasta kraka, czyli Krakowa. Do tego jesteś niepełnoletnia i nie powinnaś przebywać na tym forum.
Comment
-
-
ufff... Cyborgowi udało się zmęczyć cały ten temat za jedną lekturą (chyba faktycznie źle ze mną! )
cóż, jeżeli Radzia jest niepełnoletnia, to Artowi pozostaje usunięcie jej konta z racji jej nielegalnego (bądź co bądź) zachowania; jeżeli zaś R. jest uparta, to zaloguje się jako ktoś inny (tylko błagam: nie - SvenDlaRadzi czy SvenMeinIdol, bo wszyscy się domyślą... ) => i znowu Art będzie miał dodatkową pracę... błędne koło!
Radziu, albo bądź przez chwilę szczera, albo oddaj się życiu rodzinnemu i blogom, bo prawdę mówiąc, wolę, żeby za moją Premiumowską składkę Nasz Szanowny Admin (<= cyborgowe lizusostwo) udoskonalał serwis, a nie zajmował się nieletnimiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Cyborgi to mają zacięcie! Za jednym razem!? A bloga też?
Ja już chyba z racji wieku nie powinienem się wypowiadać w tym temacie
Z "osiemnastkami" mi się ciężko rozmawia (nie zawsze i nie z wszystkimi) a co dopiero z drugoklasistkami..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaJeśli musi a ja nie muszę.. Po raz kolejny trafiliscie na moja siostre A o promowanie portalu prosiłąm ją ja Ale jak widac lubicie mnie śłedzic.. Cuuudowwwnieeeee I tak was nie przestane dreczyc A jesli chodzi o moja nieobecnosc to byla ona spowodowana pobytem w Bawarii wraz z tesciową Miłej nocy :* Na zdowie!
a może...
KONFABULACJA med. wypełnianie luk pamięci przez zmyślanie sobie (a. opowiadanie) historii, wydarzeń, których naprawdę nie było.
Etym. - późn.łac. confabulatio 'rozmowa' z łac. confabulatus p.p. od confabulari 'rozmawiać, gwarzyć'
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Widze ze szukacie jakiego by sie tylko dało sposobu bym stad wkoncu się wyniosła. Bardzo prosze. To juz jest Wasza sprawa, wierzyc mi nie musicie Ja wam nie kazę...wiem kim jestem i tak juz pozostanie W takim bądź razie miłego pobytu na forum A skoro tak bardzo chcecie pogadać z moją siostrą to nie ma problemu, dołaczy do Was za rok Żegnam Towarzystwo. Miło było Was poznac i wiedziec ze potraficie kogos Wam niewygodnego poporstu zgnoic i zmusic go do odejscia. Na zdrowie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceljeżeli zaś R. jest uparta, to zaloguje się jako ktoś inny (tylko błagam: nie - SvenDlaRadzi czy SvenMeinIdol, bo wszyscy się domyślą... )
Comment
-
-
It's time to say goodbye...
więc żegnaj Radziu!
Pozdrowienia i twoje (ale tylko oranżadą)
PS. Proszę się teraz ładnie z Radzią pożegnać, gdyż myślę że nie będziemy zakładać nowego wątku: "Pożegnanie Radzi" - no chyba że możnaby taki założyć, coś w rodzaju księgi pożegnań - i tam się wpisywać - przynajmniej będzie widać ile osób żegna Radzię...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76It's time to say goodbye...
więc żegnaj Radziu!
Pozdrowienia i twoje (ale tylko oranżadą)
PS. Proszę się teraz ładnie z Radzią pożegnać, gdyż myślę że nie będziemy zakładać nowego wątku: "Pożegnanie Radzi" - no chyba że możnaby taki założyć, coś w rodzaju księgi pożegnań - i tam się wpisywać - przynajmniej będzie widać ile osób żegna Radzię...
Comment
-
Comment