Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nie no, jasne, chłopaki, pogadaliscie sobie dwa dni z Radzią i już myślicie, że każdej babie od zera trzeba wszystko tłumaczyć
Chodziło mi o sposób sprawdzenia numeru IP Radzi, a nie, co się robi, jak już się ma ten numer. To już wiem, od jakiejś godziny
Comment
-
-
przybieranie damskich (i vice versa) ksywek, a nawet posługiwanie się ładną facjatą jest nagminne i nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie owa radzia generowała szum wokół siebie na tematy pozapiwne i delikatnie mówiąc pod publiczkę. nie podoba mi się to.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia..Chodziło mi o sposób sprawdzenia numeru IP Radzi..
P.S.
Wejdź np. na moją www to powiem Tobie jakie Ty masz IP.Last edited by Audi; 2005-06-03, 11:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiZe statystyk strony
P.S.
Wejdź np. na moją www to powiem Tobie jakie Ty masz IP.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTrzeba mieć do nich dostęp.... Jak wejdziesz na stronę firmy, w której pracuje, to Ci nawet powiem jakiego systemu operacujnego używasz i jakiej przeglądarki.
np. to jest adres i system jednego z naszych kol.
anatomia.awf.poznan.pl, MSIE 6.0, Windows XP (NT 5.1)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDo sprawdzenia IP w większości przypadków wystarcza mi nr GG danej osobyMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiZe statystyk strony
P.S.
Wejdź np. na moją www to powiem Tobie jakie Ty masz IP.
Comment
-
Comment