Zamilkła jak obiecywała.
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wyłączyła sie wczoraj wieczorem.Może brak prądu?Ale pewniejszym jest odkrycie GRETHY 78!!!!!!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerA mnie cały czas intryguje dlaczego tak wszechobecna ostatnio radzia się wzięła i wyłaczyła
Przecież wystarczyłoby jedno słowo; wszystko by się wyjaśniło i w sercach naszych zapanowałby błogi spokój.
Comment
-
-
Radzia podała w profilu swoje namiary na GG i Tlen. Oto co podaje profil użytkownika na Tlenie:
Imię: Ania (na Browarze, Gosia)
Zawód: Student (na Browarze zdaje się kierownik apteki).
W sumie tylko płeć się zgadza....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Była dziś o 7:24 z jednym postem , ale w innym wątku.Potwierdziła że znika.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpAle ile postów sobie przy tym nabiliśmy...
Bo jeśli pytanie to proszę - odpowiedź (o ile się nie pomyliłem):
Arcy - 12
Mjp - 11
Rolek - 8
Kalifat - 6 + 1 (podsumowanie postów do chwili obecnej)
Audi - 5
Marusia - 4
Strzelczyk76 - 4
JAckson - 4
E-prezes - 4
reszta po ok 1, 2 postyLast edited by kalifat; 2005-06-03, 13:15.bla bla bla
Comment
-
-
Kalifat, ale to tylko w tym temacie, a ile Radzia tematów założyła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpW sumie tylko płeć się zgadza....
Czy komuś wpadło do głowy spytać ją o jej ulubione regionalne piwka, bo ja nie zdążyłem...
Comment
-
-
Imię: Ania (na Browarze, Gosia)
Zawód: Student (na Browarze zdaje się kierownik apteki).
I być może to prawda . Pewnie jest studentką ( lub studentem ) psychologii lub socjologii i miała do napisania pracę semestralną pt "Zachowania samcze wśród miłośników piwa" i tu zbierała do niej materiał
Comment
-
-
A więc tak...w związku z niejasnościami co do mojej osoby, oświadzcam Iż zdjęcia istniejące w serwisie fotka.pl o adresach www.gretha78.fotka.pl , www.mela1978.fotka.pl oraz www.gretha78x2.fotka.pl są moje i mam prawo je tam zamieszczac Jeżeli chodzi o adres e-mail radzia@tlen.pl który jest takze loginem w systemie tlen, wykorzystuje TYLKO na bazie skrzynki e-mailowej. Pozostałymi własnosciami serwisu tlen opiekuje się moja siostra, a sławietna juz na tym forum Ania. Jeżeli chodzi o adres IP nie wiem dlaczego wychodzi tak, a nie inaczej. Mieszkam w Hinterzarten w Schwarzwaldzie w landzie Baden-Wurtenberg (Niemcy) Chyba tyle w drodze wyjaśnienia....cos jeszcze mam wyjaśnic ??
Comment
-
Comment