Może któryś z informatyków wyjaśni nam kwestię IP, przy założeniu że nie jest to celowe działanie osoby łączącej się z netem.
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
WRÓCIŁAWRÓCIŁANiezłe zamieszanie !!!!!!!!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
[QUOTE=radzia] Jeżeli chodzi o adres e-mail radzia@tlen.pl który jest takze loginem w systemie tlen, wykorzystuje TYLKO na bazie skrzynki e-mailowej. Pozostałymi własnosciami serwisu tlen opiekuje się moja siostra, a sławietna juz na tym forum Ania.QUOTE]
OK, a co z Gosią?
Comment
-
-
[QUOTE=Marusia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaJeżeli chodzi o adres e-mail radzia@tlen.pl który jest takze loginem w systemie tlen, wykorzystuje TYLKO na bazie skrzynki e-mailowej. Pozostałymi własnosciami serwisu tlen opiekuje się moja siostra, a sławietna juz na tym forum Ania.QUOTE]
OK, a co z Gosią?
Comment
-
-
[QUOTE=radzia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Dla nieumiejących czytac i mało przyswajających wiedzę...Gosia to moje imie...
Comment
-
-
[QUOTE=Marusia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia
Wiesz, ja też mam imię, ale za to w necie występuję wszędzie pod tym samym nickiem, więc łatwo się można zorientować, kim jestem, jeśli natomiast ktoś używa w zależności od potrzeb różnych nicków, w dodatku swoim zachowaniem wzbudził pewne wątpliwości, to takie pytanie jest uzasadnione. Uważaj na słowa, koleżanko.
Comment
-
-
[QUOTE=radzia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
A czy ja powiedziałam coś o Tobie?? Czemu odbierasz to do siebie? Nie mam na imię Radosława, a Gretha to niemiecki odpowiedznik imienia gosia, więc ??
Comment
-
-
[QUOTE=Marusia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia
Co Ty powiesz, nie do mnie? A kto zadał pytanie o imię? Bo mi się wydaje, że ja
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaHeh, Hinterzarten jest jedną z dzielnic Schwarzwaldu...i nie jest koło Titisee-Neustadt bo do skoczni jest ode mnie 30 km.
Albo coś mieszasz, albo z geografią kiepsko.
Comment
-
Comment