Myślę, że ciężko wytrzymać Ci będzie na forum nie interesując się bezpośrednio głównym jego tematem i jednocześnie nie znając nikogo "na żywo". Już widzę, że gaśnie pierwsze zainteresowanie twoją osobą . Jestem raczej do każdego życzliwie nastawiony więc nie traktuj tego jako atak na Ciebie, ale widzę że wypowiadasz się tak często jakby nie miało znaczenia dla Ciebie czy to ma jakiś sens, takie tam aaaaa, eeeee
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanMyślę, że ciężko wytrzymać Ci będzie na forum nie interesując się bezpośrednio głównym jego tematem i jednocześnie nie znając nikogo "na żywo". Już widzę, że gaśnie pierwsze zainteresowanie twoją osobą . Jestem raczej do każdego życzliwie nastawiony więc nie traktuj tego jako atak na Ciebie, ale widzę że wypowiadasz się tak często jakby nie miało znaczenia dla Ciebie czy to ma jakiś sens, takie tam aaaaa, eeeeeOstatnia zmiana dokonana przez Audi; 2005-06-03, 21:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanNie przejmuję się i naprawdę życzę jej jak najlepiej
To dobrze Twoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiTo dobrze Twoje
ja też jej życzę jak najelpiej i zazdroszczę sekcji krakowoskiej
Comment
-
-
Radzia jest wyluzowana
Każdy ma prawo stawiać pytania lecz nikt nie musi na nie odpowiadać. W końcu to internetowe forum.
Pozdrawiam Cię Radzia kimkolwiek jesteś i gdziekolwiek mieszkasz.
Oby tylko dyskusje były ciekaweMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007No i mam nadzieję, że to koniec tematu. Niech Radzia w końcu poczuje się na równym poziomie z innymi forumowiczami. No chyba, że lubi wielki szum koło siebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia, wiec sama zaczynam juz wątpic w swoją oboecnosc tutaj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiDlaczego wątpisz, zostań z nami,masz duże pole do popisu,masz dostęp do piw które my nie znamy,wystarczy ze raz poraz zapodasz nowy temat o jakimś piwie które wypiłaś , które widziałaś w sklepie wracając z pracy,czy np. na stacji jak tankowałaś auto,krótko opiszesz to piwko (moze jakies zdjęcie) i wszyscy będą zadowoleni ze dzięki Tobie poznali jakieś nowe im nie znane piwo.Po to jest to forum.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wspomniałaś w którymś z tematów, że niewiele wiesz o piwie, ale interesujesz się nim. Doskonale trafiłaś więc na to forum tylko trzeba najpierw trochę poczytać a nie tylko pisać. Zachęcam więc do poczytania forum. Dowiesz się niemalże wszystkiego na temat piwa. Ja tak zaczynałem i np. dowiedziałem się o ciekawych miejscach z piwem w mieście w którym mieszkam. Wcześniej nie miałem pojęcia o pewnych sprawach.
Miłej i owocnej lektury więcMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWspomniałaś w którymś z tematów, że niewiele wiesz o piwie, ale interesujesz się nim. Doskonale trafiłaś więc na to forum tylko trzeba najpierw trochę poczytać a nie tylko pisać. Zachęcam więc do poczytania forum. Dowiesz się niemalże wszystkiego na temat piwa.Miłej i owocnej lektury więc2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhPopieram !!!!!.Osobiscie czytałem forum ponad 4 miesiące zanim wpisałem pierwszy post.A Twoje posty Gosiu to po prostu gadanie o wszystkim i o niczym.A jest to forum piwne a nie czat o "dupie Marynie "!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaSkoro tak to po cholere zaistniał temat "Czy radzia to gretha78" musze przyznac temat typowo piwny!! I powedz mi tak naprawde ile tu tematów jest typowo o piwie???2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
Comment