Czy Radzia to Gretha78

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • perłyfan
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.02
    • 1244

Myślę, że ciężko wytrzymać Ci będzie na forum nie interesując się bezpośrednio głównym jego tematem i jednocześnie nie znając nikogo "na żywo". Już widzę, że gaśnie pierwsze zainteresowanie twoją osobą . Jestem raczej do każdego życzliwie nastawiony więc nie traktuj tego jako atak na Ciebie, ale widzę że wypowiadasz się tak często jakby nie miało znaczenia dla Ciebie czy to ma jakiś sens, takie tam aaaaa, eeeee
    JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Audi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan
      Myślę, że ciężko wytrzymać Ci będzie na forum nie interesując się bezpośrednio głównym jego tematem i jednocześnie nie znając nikogo "na żywo". Już widzę, że gaśnie pierwsze zainteresowanie twoją osobą . Jestem raczej do każdego życzliwie nastawiony więc nie traktuj tego jako atak na Ciebie, ale widzę że wypowiadasz się tak często jakby nie miało znaczenia dla Ciebie czy to ma jakiś sens, takie tam aaaaa, eeeee
      Nie przejmuj się, jak radzia odwiedzi rodzinę w Krakowie to spotka się z sekcją krakowską
      Ostatnia zmiana dokonana przez Audi; 2005-06-03, 21:42.

Comment

• perłyfan
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.02
        • 1244

Nie przejmuję się i naprawdę życzę jej jak najlepiej
        Ostatnia zmiana dokonana przez perłyfan; 2005-06-03, 21:43.
        JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• Audi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan
          Nie przejmuję się i naprawdę życzę jej jak najlepiej

To dobrze Twoje

Comment

• Audi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
            To dobrze Twoje

ja też jej życzę jak najelpiej i zazdroszczę sekcji krakowoskiej

Comment

• JAckson
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2004.05
              • 6123

Radzia jest wyluzowana

Każdy ma prawo stawiać pytania lecz nikt nie musi na nie odpowiadać. W końcu to internetowe forum.

Pozdrawiam Cię Radzia kimkolwiek jesteś i gdziekolwiek mieszkasz.
              Oby tylko dyskusje były ciekawe
              MM961
              4:-)

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

No i mam nadzieję, że to koniec tematu. Niech Radzia w końcu poczuje się na równym poziomie z innymi forumowiczami. No chyba, że lubi wielki szum koło siebie
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• radzia
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2005.05
                  • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
                  No i mam nadzieję, że to koniec tematu. Niech Radzia w końcu poczuje się na równym poziomie z innymi forumowiczami. No chyba, że lubi wielki szum koło siebie
                  Ne nawidze i nie chce wielkiego szumu koło siebie...tylko, że teraz gdziekolwiek się pojawie ktoś ma zarzuty ze sie wogóle pojawiam w takim temacie, wiec sama zaczynam juz wątpic w swoją oboecnosc tutaj

Comment

• Audi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia
                    , wiec sama zaczynam juz wątpic w swoją oboecnosc tutaj
                    Dlaczego wątpisz, zostań z nami,masz duże pole do popisu,masz dostęp do piw które my nie znamy,wystarczy ze raz poraz zapodasz nowy temat o jakimś piwie które wypiłaś , które widziałaś w sklepie wracając z pracy,czy np. na stacji jak tankowałaś auto,krótko opiszesz to piwko (moze jakies zdjęcie) i wszyscy będą zadowoleni ze dzięki Tobie poznali jakieś nowe im nie znane piwo.Po to jest to forum.

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
                      Dlaczego wątpisz, zostań z nami,masz duże pole do popisu,masz dostęp do piw które my nie znamy,wystarczy ze raz poraz zapodasz nowy temat o jakimś piwie które wypiłaś , które widziałaś w sklepie wracając z pracy,czy np. na stacji jak tankowałaś auto,krótko opiszesz to piwko (moze jakies zdjęcie) i wszyscy będą zadowoleni ze dzięki Tobie poznali jakieś nowe im nie znane piwo.Po to jest to forum.
                      Dokładnie Ale się uśmiałem czytając ten temat.Jest wybitnie piwny Także może coś o piwku...

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• JAckson
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2004.05
                        • 6123

Wspomniałaś w którymś z tematów, że niewiele wiesz o piwie, ale interesujesz się nim. Doskonale trafiłaś więc na to forum tylko trzeba najpierw trochę poczytać a nie tylko pisać. Zachęcam więc do poczytania forum. Dowiesz się niemalże wszystkiego na temat piwa. Ja tak zaczynałem i np. dowiedziałem się o ciekawych miejscach z piwem w mieście w którym mieszkam. Wcześniej nie miałem pojęcia o pewnych sprawach.
                        Miłej i owocnej lektury więc
                        MM961
                        4:-)

Comment

• sibarh
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛
                          • 2005.01
                          • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                          Wspomniałaś w którymś z tematów, że niewiele wiesz o piwie, ale interesujesz się nim. Doskonale trafiłaś więc na to forum tylko trzeba najpierw trochę poczytać a nie tylko pisać. Zachęcam więc do poczytania forum. Dowiesz się niemalże wszystkiego na temat piwa.Miłej i owocnej lektury więc
                          Popieram !!!!!.Osobiscie czytałem forum ponad 4 miesiące zanim wpisałem pierwszy post.A Twoje posty Gosiu to po prostu gadanie o wszystkim i o niczym.A jest to forum piwne a nie czat o "dupie Marynie "!
                          2800 nowe piwa opisałem na forum
                          Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
                          Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• radzia
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2005.05
                            • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
                            Popieram !!!!!.Osobiscie czytałem forum ponad 4 miesiące zanim wpisałem pierwszy post.A Twoje posty Gosiu to po prostu gadanie o wszystkim i o niczym.A jest to forum piwne a nie czat o "dupie Marynie "!
                            Skoro tak to po cholere zaistniał temat "Czy radzia to gretha78" musze przyznac temat typowo piwny!! I powedz mi tak naprawde ile tu tematów jest typowo o piwie???

Comment

• sibarh
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2005.01
                              • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia
                              Skoro tak to po cholere zaistniał temat "Czy radzia to gretha78" musze przyznac temat typowo piwny!! I powedz mi tak naprawde ile tu tematów jest typowo o piwie???
                              Chyba niewiele czytałaś.Ile tematów o piwie??? Piwo- konkretnie 2957 , Piwo - gdzie 965 , Kolekcjonerstwo - 1518 , Imprezy - 1362. itd......Proponuję zamknąć juz ten temat.
                              2800 nowe piwa opisałem na forum
                              Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
                              Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• radzia
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2005.05
                                • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
                                Chyba niewiele czytałaś.Ile tematów o piwie??? Piwo- konkretnie 2957 , Piwo - gdzie 965 , Kolekcjonerstwo - 1518 , Imprezy - 1362. itd......Proponuję zamknąć juz ten temat.
                                Popieram!

Comment

Przetwarzanie...
                                X