Czy Radzia to Gretha78

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    Sugerujesz, że nasi zachodni sąsiedzi łączą się z netem przez Kraków?
    Ja też nie pochodzę z Krakowa a jestem centusiem ( przecież to " oszczędzanie " przyszło z Wiednia za Franciszka I ( ? ) ), to fajna rzecz, bo jak mawiali starzy Niemcy - marka do marki a będą Niemcy !

Comment

• sloniatko
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.02
      • 1014

Nie byłem na forum tylko w weekend, a tu proszę jak temat sie rozwinął
      Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą

Comment

• radzia
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.05
        • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
        Nie byłem na forum tylko w weekend, a tu proszę jak temat sie rozwinął
        Nie przejmuj sie nic nie straciłes ..A zyskac? czy ja wiem czy bys cos zyskał??

Comment

• strzelczyk76
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.11
          • 823

No BRAWO, brawo!! Wracam po weekendzie - a tutaj taki rozwój wypadków. Powrót Radzi, można by powiedzieć - pojawia się Nowa nadzieja, czy nawet - ośmieliłbym się stwierdzić - Radzia kontratakuje! Średnia postów jeszcze wzrosła, nowe wątki i tematy - jak zawsze zabójczo interesujące , nawet w opisach piw - dała poznać swój kunszt - przy okazji cały czas podkreślając, jak to wszyscy lub niektórzy na nią najeżdżaja, nie dając pogadać o duperelach.
          Do tego jeszcze wiele się wyjaśniło o licznych imionach i pojawiły się nowe zdjęcia, chociaż na moje oko - to na tych zdjęciach są 3 różne osoby - no chyba że można aż tak się zmienić

Kończę ten temat, dosyć złośliwości - nie będę już zabierał głosu w sprawie Radzi. Pozdrawiam serdecznie i życzę 10 000 postów w miesiąc i wielu nowych, fascynujących tematów...
          NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• mjp
            † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
            • 2004.02
            • 954

[QUOTE=radzia]
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia

Heh szkoda ze nie możemy iść razem No cóż, moze kiedys zasluże na ten zaszczyt
            Dlaczego zaszyt? Dlaczego nie możemy? Przyjeżdżasz na weekend do Wrocławia i przychodzisz na piwo razem z sekcją wrocławską - proste.
            Maciek
            Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• radzia
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.05
              • 280

[QUOTE=mjp]
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia
              Dlaczego zaszyt? Dlaczego nie możemy? Przyjeżdżasz na weekend do Wrocławia i przychodzisz na piwo razem z sekcją wrocławską - proste.
              Ja do tego Wrocławia dojadę całą i zdrowa, bo wiesz...to róznie bywa w dzisiejsych czasach

Comment

• mjp
                † 1963-2021 Piwosz i fajczarz w raju
                • 2004.02
                • 954

[QUOTE=radzia]
                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp

Ja do tego Wrocławia dojadę całą i zdrowa, bo wiesz...to róznie bywa w dzisiejsych czasach
                Chyba dawno z Polski wyjechałaś... Niniejszym spieszę donieść, że białe niedźwiedzie, to już tylko w Zoo zostały. Po ulicach już żadne nie spacerują. A na poważnie, chyba nasz ukochany kraj nie jest aż takniebezpieczny.
                Maciek
                Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)

Comment

• e-prezes
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19274

z całym szacunkiem, ale nie ma czego zazdrościć. ilość uczestników sekcji krakowskiej może rośnie, ale pomału i nie sądzę by ta tendencja miała się zmienić radykalnie.
                  to, że ktoś sobie ubrdał, że krakusy to centusie - cóż trudno, pewnie tak samo jak ukuto nazwę josefstad dla podgórza, choć nigdy czegoś takiego nie było.

Comment

• radzia
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2005.05
                    • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
                    z całym szacunkiem, ale nie ma czego zazdrościć. ilość uczestników sekcji krakowskiej może rośnie, ale pomału i nie sądzę by ta tendencja miała się zmienić radykalnie.
                    to, że ktoś sobie ubrdał, że krakusy to centusie - cóż trudno, pewnie tak samo jak ukuto nazwę josefstad dla podgórza, choć nigdy czegoś takiego nie było.
                    Być moze...chociaz jesli by zorganizowac kilka osób naprawde interesujących sie piwem. to dlaczego by nie miała wzrosnąć?

Comment

• e-prezes
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19274

właściwie wszyscy się interesujemy piwem, co nie zmienia stanu osobowego spotkań na plus. mam tylko nadzieję, że zmieni się to jak już będziemy mieć księgę wpisów. ergie !! jak tam? robi się?
                      Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2005-06-06, 13:00.

Comment

• radzia
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2005.05
                        • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
                        właściwie wszyscy się interesujemy piwem, co nie zmienia stanu osobowego spotkań na plus. mam tylko nadzieję, że zmieni się to jak już będziemy mieć księgę wpisów. ergie !! jak tam? robi się?
                        Chodziło mi o konkretna grupę z Krakowa....przydałoby się Nas tutaj troche więcej

Comment

• peter007
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.06
                          • 2820

Chodziło mi o konkretna grupę z Krakowa....przydałoby się Nas tutaj troche więcej
                          Gosiu już nie narzekaj. Ja to dopiero tu jestem samotny
                          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• radzia
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2005.05
                            • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
                            Gosiu już nie narzekaj. Ja to dopiero tu jestem samotny
                            A ja słonce wcale nie narzekam ... ani troszku ...hmm....jestes tu sam? Hmm...nie przejmuj sie...masz mnie i reszte forumowiczów Ja bynajmniej zabraniam ci sie czuc samotnym

Comment

• e-prezes
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19274

no cóż, nie wiem czy jesteśmy "konkretną grupą... trzymającą władzę" ale jakoś bardziej w realu mi dokucza brak współbiesiadników niż w necie. no chyba, że masz na myśli grupę swoich koleżanek

Comment

• peter007
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.06
                                • 2820

A ja słonce wcale nie narzekam ... ani troszku ...hmm....jestes tu sam? Hmm...nie przejmuj sie...masz mnie i reszte forumowiczów Ja bynajmniej zabraniam ci sie czuc samotnym
                                Dzięki za słowa pocieszenia . Szkoda tylko, że nie mam możliwości spotkać się z forumowiczami w realu w swojej mieścinie a na wyjazdy jakoś nigdy czasu nie ma
                                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Przetwarzanie...
                                X