Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
No BRAWO, brawo!! Wracam po weekendzie - a tutaj taki rozwój wypadków. Powrót Radzi, można by powiedzieć - pojawia się Nowa nadzieja, czy nawet - ośmieliłbym się stwierdzić - Radzia kontratakuje! Średnia postów jeszcze wzrosła, nowe wątki i tematy - jak zawsze zabójczo interesujące , nawet w opisach piw - dała poznać swój kunszt - przy okazji cały czas podkreślając, jak to wszyscy lub niektórzy na nią najeżdżaja, nie dając pogadać o duperelach.
Do tego jeszcze wiele się wyjaśniło o licznych imionach i pojawiły się nowe zdjęcia, chociaż na moje oko - to na tych zdjęciach są 3 różne osoby - no chyba że można aż tak się zmienić
Kończę ten temat, dosyć złośliwości - nie będę już zabierał głosu w sprawie Radzi. Pozdrawiam serdecznie i życzę 10 000 postów w miesiąc i wielu nowych, fascynujących tematów...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
[QUOTE=radzia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Heh szkoda ze nie możemy iść razem No cóż, moze kiedys zasluże na ten zaszczytMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
[QUOTE=mjp]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaDlaczego zaszyt? Dlaczego nie możemy? Przyjeżdżasz na weekend do Wrocławia i przychodzisz na piwo razem z sekcją wrocławską - proste.
Comment
-
-
[QUOTE=radzia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp
Ja do tego Wrocławia dojadę całą i zdrowa, bo wiesz...to róznie bywa w dzisiejsych czasachMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
z całym szacunkiem, ale nie ma czego zazdrościć. ilość uczestników sekcji krakowskiej może rośnie, ale pomału i nie sądzę by ta tendencja miała się zmienić radykalnie.
to, że ktoś sobie ubrdał, że krakusy to centusie - cóż trudno, pewnie tak samo jak ukuto nazwę josefstad dla podgórza, choć nigdy czegoś takiego nie było.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesz całym szacunkiem, ale nie ma czego zazdrościć. ilość uczestników sekcji krakowskiej może rośnie, ale pomału i nie sądzę by ta tendencja miała się zmienić radykalnie.
to, że ktoś sobie ubrdał, że krakusy to centusie - cóż trudno, pewnie tak samo jak ukuto nazwę josefstad dla podgórza, choć nigdy czegoś takiego nie było.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswłaściwie wszyscy się interesujemy piwem, co nie zmienia stanu osobowego spotkań na plus. mam tylko nadzieję, że zmieni się to jak już będziemy mieć księgę wpisów. ergie !! jak tam? robi się?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaChodziło mi o konkretna grupę z Krakowa....przydałoby się Nas tutaj troche więcejJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Gosiu już nie narzekaj. Ja to dopiero tu jestem samotny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaChodziło mi o konkretna grupę z Krakowa....przydałoby się Nas tutaj troche więcej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaA ja słonce wcale nie narzekam ... ani troszku ...hmm....jestes tu sam? Hmm...nie przejmuj sie...masz mnie i reszte forumowiczów Ja bynajmniej zabraniam ci sie czuc samotnymJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment