Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[QUOTE=radzia]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
zdrowie!Last edited by Marusia; 2005-06-03, 16:40.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaMiasto Stuttgart to miejsce po którym łatwo jest ci wyznaczyc land...oczywiscie ze blizej jest z Hinterzarten do T-N niz do Stuttgartu. A co do samego hinterzarten to jest ono dzielnica Schwardzwaldu.
Obserwuje i podziwiam
Dla wyjasnienia polecam Link strony
Über 1,2 Mio. Ferienunterkünfte weltweit: ✓ Ferienwohnungen ✓ Ferienhäuser ✓ City-Appartments ✓ Hotels ✓ Pensionen ✓ Zimmer ✓ Bauernhöfe ➤ jetzt Angebote für Ihren Urlaub finden!
Nie wiem dlaczego takie zamieszanie a jak sie jeszcze nie potrafi tego dokladnie wyjasnic to wychodzi jeszcze gorzej
Owszem Arcy ma racje nie ma czegos tam takiego jak dzielnica Schwarzwaldu.
Hinterarzten lezy w poludniowym Schwarzwaldzie i wszystkim polecam to miejsce-wspaniala miejscowosc-kilka dobrych Hoteli itd itp-jednym slowem super.
Mialem przyjemnosc tam byc jak möj Syn uczyl sie w Najwiekszej wytwörni papieru w Niemczech i wlasnie w Gumersbach byla ta szkola-
Jako ze poszukuje stale nowych piw odwiedzilem prawie caly Schwarzwald z wieloma miejscowosciami.
Bawdzie sie dobrze pozdrawiam Andi ktöry juz cos niecos zobaczyl i wie gdzie Hinterarzten
lezy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiObserwuje i podziwiam
Dla wyjasnienia polecam Link strony
Über 1,2 Mio. Ferienunterkünfte weltweit: ✓ Ferienwohnungen ✓ Ferienhäuser ✓ City-Appartments ✓ Hotels ✓ Pensionen ✓ Zimmer ✓ Bauernhöfe ➤ jetzt Angebote für Ihren Urlaub finden!
Nie wiem dlaczego takie zamieszanie a jak sie jeszcze nie potrafi tego dokladnie wyjasnic to wychodzi jeszcze gorzej
Owszem Arcy ma racje nie ma czegos tam takiego jak dzielnica Schwarzwaldu.
Hinterarzten lezy w poludniowym Schwarzwaldzie i wszystkim polecam to miejsce-wspaniala miejscowosc-kilka dobrych Hoteli itd itp-jednym slowem super.
Mialem przyjemnosc tam byc jak möj Syn uczyl sie w Najwiekszej wytwörni papieru w Niemczech i wlasnie w Gumersbach byla ta szkola-
Jako ze poszukuje stale nowych piw odwiedzilem prawie caly Schwarzwald z wieloma miejscowosciami.
Bawdzie sie dobrze pozdrawiam Andi ktöry juz cos niecos zobaczyl i wie gdzie Hinterarzten
lezy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekNaprawdę ciekawy temat, chyba niedługo zaczną tu zaglądać: Miodowicz,Giertych czy Różański
Comment
-
-
nie załamujcie mnie i nie róbcie z tego forum szmatławca ... bo tematy i dyskusje tego typu są na poziomie gazety brukowejWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaTo nie ja rozpętałąm tę burzęWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaKończąc dzisiejszą dyskusję na mój temat....sformułowałam hasło przewodnie
GDZIE DIABEŁ NIE MOŻE TAM RADZIE POŚLE...
Dobrej nocki zycze...
Comment
-
Comment