Już pewnie tu grasuje kilka osób z jej klasy . Pojawiały się ostatnio dosyć "ciekawie" wypełnione profile
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Już pewnie tu grasuje kilka osób z jej klasy . Pojawiały się ostatnio dosyć "ciekawie" wypełnione profilefANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Bez nazwisk
Jak co to mi też na PW
Comment
-
-
Jasiu, czy czytam czy nie to moja sprawa, przekonywać Cię nie bedę ani nie mam chęci na to. Zreszta jakbym nawet czytał to co? Zaglądam gdzie chcę i czytam co chcę.
Powtórzę tylko jeszcze raz, wypowiadaj się jedynie w swoim imieniu,a nie szerszego ogółu. I nie czytaj tego co Cię w jakiś sposób irytuje, a nie przeglądasz i wpisujesz swoje pierdu pierdu bla bla bla.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Do tej pięknej idei pobłażliwości, chciałbym tylko zwrócić uwagę na pewną rzecz. Ciekawi mnie, co by powiedziała Garfunkel, jakby taka radzia czy inna henia posługiwała się jej wizerunkiem na różnych stronach forumowych , a jej zdjęcia wysyłała np na e-fotka i np na strony erotyczno-anonsowe. Z e-fotka administrator usunął zdjęcia "radzi", bo pewnie jakaś dziewczyna zgłosiła, że ktoś posługuje się jej fotografiami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDo tej pięknej idei pobłażliwości, chciałbym tylko zwrócić uwagę na pewną rzecz. Ciekawi mnie, co by powiedziała Garfunkel, jakby taka radzia czy inna henia posługiwała się jej wizerunkiem na różnych stronach forumowych , a jej zdjęcia wysyłała np na e-fotka i np na strony erotyczno-anonsowe. Z e-fotka administrator usunął zdjęcia "radzi", bo pewnie jakaś dziewczyna zgłosiła, że ktoś posługuje się jej fotografiami.
Osoby, które zamieszczają swoje zdjęcia w sieci powinny się po prostu liczyć z pewnym ryzykiem i zapewne biorą je pod uwagę. Jeśli to ich nie odstrasza, widać cenią sobie bardziej chęć "medialnego" zaistnienia niż pozostanie anonimowym. Potrzeby ludzkie są bardzo różnorodne i nie mnie zaglądać , co komu w duszy gra i w głowie się wykluwa. Nie uważam za słuszne wykorzystywanie czyichkolwiek zdjęć( innych własności) do swoich potrzeb, bez zgody właściciela, ale też nie czuję w sobie chęci potępienia Radzi za Jej własny, prywatny blog. Niechże pisze.
Jednym zdaniem, nie interesuje mnie " msza za miasto Arras"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuBecik, czy dobrze łapię, że to cytat z piosenki "Przed Burzą" z płyty Powstanie Warszawskie zespołu Lao Che?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelale ja nie umieszczam swoich zdjęć w internecie
Chyba, że tu nie jest internet, tylko zbyt długo siadywuję przy kompie i wszystko jest dla mnie internetem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDo tej pięknej idei pobłażliwości, chciałbym tylko zwrócić uwagę na pewną rzecz. Ciekawi mnie, co by powiedziała Garfunkel, jakby taka radzia czy inna henia posługiwała się jej wizerunkiem na różnych stronach forumowych , a jej zdjęcia wysyłała np na e-fotka i np na strony erotyczno-anonsowe. Z e-fotka administrator usunął zdjęcia "radzi", bo pewnie jakaś dziewczyna zgłosiła, że ktoś posługuje się jej fotografiami.
Comment
-
-
znacie się....to zdjęcie tego słynnego Garfunkela od SimonaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment