normalnie psy gończe browar.biz
Czy Radzia to Gretha78
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
No co tu się dzieje dwa dni człowieka nie ma ,a tu pożegnania i pożegnania, kórych nie ma końca.
Po przeczytaniu w/w postów widzę, że umiem przewidywać wytłumaczenia zainteresowanej
Post #194
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
Eee , napewno się wytłumaczy , że to blog siostry a że nosi nazwe "radzia" to pewno że siostra przyjeła jej ksywke bo inne były zajęte itp. ..
Comment
-
-
A Radzia dalej w zaparte? Ech...
Aniu, słonko, naprawdę nie widzisz że nie masz tu do czynienia z idiotami? Twoje wcześniejsze posty, blog i test świadczą przecież wyraźnie, że wcale nie mieszkasz w Hinterzarten, tam gdzie twój ukochany Hanni, tylko chciałabyś, że nie masz apteki, tylko chciałabyś, że jesteś niepełnoletnia, że nigdzie nie byłaś z teściową (zapomniałaś już, że podobno się rozwiodłaś?), że to nie jest blog siostry itd. Daj sobie na wstrzymanie, bo to już nawet nie jest żałosne. Kompleksy leczy się u psychiatry a nie na forum piwnym.
Z mojej strony koniec tematu. Zasłużyłaś sobie na niezbyt zaszczytne miano pierwszej osoby która ląduje u mnie w ignorowanych.
Comment
-
-
Może ktoś z administracji by się wreszcie zainteresował tonem i formą wypowiedzi i zakończył tę dyskusję?
Jesli faktycznie skłamała to lepszym zachowaniem byłaby obojętność na posty, usunięcie z serwisu (jako niepełnoletnia) ale nie taka nagonka. Sposób w jaki niektórzy się wypowiadają nie odbiega niczym od poziomu gimnazjum (nie obrażając gimnazjastów/-ek) ale widać że nie wszyscy jeszcze z tego okresu wyrośli.
Gorzej jak dzieci.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikMoże ktoś z administracji by się wreszcie zainteresował tonem i formą wypowiedzi i zakończył tę dyskusję?Last edited by Marusia; 2005-07-22, 09:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikMoże ktoś z administracji by się wreszcie zainteresował tonem i formą wypowiedzi i zakończył tę dyskusję?
Jesli faktycznie skłamała to lepszym zachowaniem byłaby obojętność na posty, usunięcie z serwisu (jako niepełnoletnia) ale nie taka nagonka. Sposób w jaki niektórzy się wypowiadają nie odbiega niczym od poziomu gimnazjum (nie obrażając gimnazjastów/-ek) ale widać że nie wszyscy jeszcze z tego okresu wyrośli.
Gorzej jak dzieci.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaRozumiem, że pijesz do mnie między innymi Nie czuję się upoważniona do usuwania tej dyskusji jak również skasowania użytkowanika "Radzia" jako osoby niepełnoletniej (do czego zresztą nie mam uprawnień). O tym może zadecydować tylko Art - sama dyskusja jest oczywiście głupia i nic nie wnosi, natomiast nie spełnia wg mojej oceny parametrów do jej usunięcia, jest tylko drobną przepychanką i najwyraźniej wielu osobom się ona podoba, skoro się tu wciąż wpisują (ja już dawno przestałam). Mogę tylko ubolewać nad tym, że nie mają nic lepszego do roboty
chodziło mi tylko o ew, zamknięcie dyskusji, nie o usuwanie...
idę na dymka (Art mógłby dołożyć palącą mordkę )Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia... sama dyskusja jest oczywiście głupia i nic nie wnosi, natomiast nie spełnia wg mojej oceny parametrów do jej usunięcia, jest tylko drobną przepychanką i najwyraźniej wielu osobom się ona podoba, skoro się tu wciąż wpisują (ja już dawno przestałam). Mogę tylko ubolewać nad tym, że nie mają nic lepszego do roboty
Rzeczywiście musi się niektórym nudzić w pracy skoro uparli się, żeby śledzić w necie jednego użytkownika. (*)
Ale kto ma rację, nie wiem. Nie mi roztrzygać czy forumowicz/ka Radzia mówił/a prawdę czy nie.
I także nie imć panom ..., ...., ....**
** - potrzebne wpisać
* - polecam również hasło Kalifat
--------------------------------------
bez odpowiedzibla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikJesli faktycznie skłamała to lepszym zachowaniem byłaby obojętność na posty, usunięcie z serwisu (jako niepełnoletnia) ale nie taka nagonka.
teraz mam sie tam pojawic? by wysłuchac kolejnej szydery do mojej osoby?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTna podstawie czego mam wnioskować że wskazana osoba jest niepełnoletnia?
Do usunięcia nigdy nie nawoływałem ani w jakikolwiek sposób nie nakłaniałem do opuszczenia serwisu jak to ma obecnie miejsce.
Chodziło mi tylko o jako takie zaprowadzenie tu zdrowej, rzeczowej atmosfery, normalności, jak by to kto inny powiedziałGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
OK, no to zamykamy ten temat, zapraszamy: piwowarów do tematów o warzeniu, historyków do działu Historia, kolekcjonerów do Kolekcjonerstwa, skacowanych do tematu "Co począć z kacem" a śledczych na egzaminy do policji
Comment
-
Comment