Co się znowu, chcialam Cie po prostu pocieszyć
Czego chciałbys sie o mnie dowiedziec?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCo się znowu, chcialam Cie po prostu pocieszyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaOj, Audi - na TYM forum
Zawsze możesz spróbować na innym
ta na fotka.pl nie nie te forum mi wystarcza
Comment
-
-
Ja teraz tak dla odmiany na temat napiszę, ok?
Radzia, ja bym chciała sie dowiedzieć, po co ludzie zamieszczają swoje fotki w internecie. Wczoraj pierwszy raz trafiłam na te fotki.pl i byłam zaskoczona ilością zdjęć. Pytam serio.
Comment
-
-
znowu macie jakies problemu z portalem fotka.pl ?? Chyba mam prawo miec tam zdjecie?? a moze powinnam zapytac o zgodę?? Do Marusi....słonce nie wiem czym kierują sie inni dając tam fotki...ja np. chciałam poznac nowych ludzi, porozmawiac po polsku, bo z dnia na dzien zaczeło mi tego bardziej brakowac...bądź co bądź spotkałąm tam wielu wspaniałych przyjaciól
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaI przyszłam się tu czegos nowego dowiedzieć...a w tajemnicy powiem, że jest to moje pierwsze forum Pomózcie mi sie tu odnaleźćOstatnia zmiana dokonana przez may; 2005-06-04, 09:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayPrzecież już się odnalazłaś... na Forum Browaru! Czego chcieć więcej ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaNo narazie nie bardzo mi to wychodzi bo ciagle jestem o cos naganiana albo wszyscy kojarzą mnie z jednym - z zamieszaniem2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaNo narazie nie bardzo mi to wychodzi bo ciagle jestem o cos naganiana albo wszyscy kojarzą mnie z jednym - z zamieszaniemOstatnia zmiana dokonana przez may; 2005-06-04, 09:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayZ zamieszaniem - nic nie wiem na ten temat. Może rozjaśnisz mroki .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007No przecież w tym dziale możemy trochę odstąpić od tematów typowo piwnych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaNic nie bede tłumaczyc...jak to powiedział kolega "to nie czat o "dupie Marynie"" Bo tylko takie tematy tu rozwijam...ale nieźle...naprawde wszyscy mówią tu tylko o piwie, tylko ja sie wyłamuje...
Nie narzekaj. Faktycznie Forum tematycznie o piwie traktujące ale inne tematy też przechodzą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaNie no absolutnie, znajdujemy sie na forum piwnym i zaden temat oprócz piwa nie ma prawa tu zaistniec Przynajmniej nie załozony przeze mnieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment