Macie od tego specjalistę...ja sie na niczym nie znam...
No to obiecaj przynajmniej, że rozejrzysz się w swojej okolicy za ciekawymi piwkami, i później opowiesz nam o swoich obserwacjach. Taka praca na najbliższe dni. Sama się trochę wyedukujesz, a i nam coś ciekawego powiesz. Same korzyści.
Zgoda?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
No to obiecaj przynajmniej, że rozejrzysz się w swojej okolicy za ciekawymi piwkami, i później opowiesz nam o swoich obserwacjach. Taka praca na najbliższe dni. Sama się trochę wyedukujesz, a i nam coś ciekawego powiesz. Same korzyści.
Zgoda?
Ok obiecuje ze jak załatwie wszystkie sprawy zwiazane z rozwodem i odpracuje wszystkie zaległosci w pracy to rozejrze sie za piwami
Macie od tego specjalistę...ja sie na niczym nie znam...
Tu sie nie trzeba znac na niczym tak jak to jest w 65% wszystkich uczestniköw.
Najwazniejsze zalöz post o Piwie a najlepiej z Twego regionu-najlepiej z takim piwem o ktörym w Polsce jeszcze nawet nikt nie slyszal-A znajac Schwarzwald nie bedziesz miala z tym zadnego problemu-Dla mnie jest to problem bo w wiekszosci Hoteli robia tylko Piwa restauracyjne i na swöj wyszenk a wiec nie dostepnych w butelkach,ale za to bardzo dobrych
Tu sie nie trzeba znac na niczym tak jak to jest w 65% wszystkich uczestniköw.
Najwazniejsze zalöz post o Piwie a najlepiej z Twego regionu-najlepiej z takim piwem o ktörym w Polsce jeszcze nawet nikt nie slyszal-A znajac Schwarzwald nie bedziesz miala z tym zadnego problemu-Dla mnie jest to problem bo w wiekszosci Hoteli robia tylko Piwa restauracyjne i na swöj wyszenk a wiec nie dostepnych w butelkach,ale za to bardzo dobrych
Np. chętnie poznamy Twoje zdanie na temat piw z browarów Schwarzwaldu i okolic.
Ja też już o to pytałem w innym temacie, i... oj, chyba będę nalegał... Trawi mnie zwykła naukowa ciekawość, bo nie chce mi się wierzyć, że siedząc w Schwarzwaldzie popijasz tylko polską Tatrę. Tym bardziej, że - przypomnę delikatnie - jest to forum piwne. w którym każdy uczestnik ma przynjamniej podstawowe pojęcie o piwku.
Nawiązując do tematu: chciałbym dowiedzieć się w jakim piwku gustujesz i co pijesz. I to akurat (możesz wierzyć lub nie) powie mi o tobie więcej niż wszystkie twoje dotychczasowe posty
Popraw się! Na razie twoje posty tylko zaśmiecają FORUM a nic do niego nie wnoszą.
Nie za ostro? czasem ludzie musza sie wygadac i tyle...poza tym nie widze tu zadnej powaznej dyskusji,zreszta Kobieta na razie odpowiada na pytania z ,ktorych wynika pare rzeczy o niej.Po za tym jezeli rzuci sie chmara osob z tekstem typu "popraw sie!" to dana osoba byc moze nie bedzie miala ochoty zagladac na forum,bo pomysli ze tu jakis sztywny klimat panuje i ze ludzie to buraki,a tak przeciez nie jest.Pozdro Tobie jak i tej slicznej Pani
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987
Nie za ostro? czasem ludzie musza sie wygadac i tyle...poza tym nie widze tu zadnej powaznej dyskusji,zreszta Kobieta na razie odpowiada na pytania z ,ktorych wynika pare rzeczy o niej.Po za tym jezeli rzuci sie chmara osob z tekstem typu "popraw sie!" to dana osoba byc moze nie bedzie miala ochoty zagladac na forum,bo pomysli ze tu jakis sztywny klimat panuje i ze ludzie to buraki,a tak przeciez nie jest.Pozdro Tobie jak i tej slicznej Pani
Chris, wybacz, ale nie chodzi tylko o TEN temat i powoli niektórzy się niecierpliwią sposobem uzytkowania forum przez Radzię, zatem Twoje zarzuty akurat w tym przypadku są nieuzasadnione.
Radzia, jak chcesz tu znaleźć przyjaciół, a zapewniam Cię z własnego doświadczenia, że jest tu świetna ekipa i w ciągu tych moich 4 lat uczestnictwa w forum poznałam całą masę kapitalnych ludzi i ciągle poznaję - zainteresuj ludzi sobą na dłużej, bo, wybacz, samym zdjęciem i odpowiedziami jednozdaniowymi ("nie wtrącam się", "nie znam się" itd.) wiele tu nie zwojujesz.
Audi zaraz wyskoczy, że jestem zazdrosna, ale ja już jestem w tym wieku że mi to lata, a po za tym bynajmniej na swój wygląd nie narzekam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987
chodzi po prostu o to aby nie robić z Forum czatu...
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2005-06-04, 08:15.
Audi zaraz wyskoczy, że jestem zazdrosna, ale ja już jestem w tym wieku że mi to lata, a po za tym bynajmniej na swój wygląd nie narzekam
Wcale nie mi to tito
P.S.
Żałuję tylko że od początku zamiast wstawić znaczek Audi nie wstawiłem jakiejś fotki np. Mistera przystojności z internetu , może by damska część forum oszalała tak jak oszalała męska część forum na zdjęcie Radzi
Żałuję tylko że od początku zamiast wstawić znaczek Audi nie wstawiłem jakiejś fotki np. Mistera przystojności z internetu , może by damska część forum oszalała tak jak oszalała męska część forum na zdjęcie Radzi
Sugerujesz, że oszalałem na punkcie zdjęcia Radzi?? Od razu piszę, że to nie prawda więc uogólnienie zbyt duże zrobiłeś.
Chyba chodziło Ci o pewną część męskiej części forum
Z moich obserwacji wynika, że na forum tym kobietom, które są zalogowane na stałe, nie przelotnie, nie zaimponowałbyś wyglądem. To jest forum tematyczne, w dodatku o piwie, więc jak już zawita na dłużej tu jakaś kobieta, to nie w poszukiwaniu plastikowego przystojniaka, zapewniam Cię
Z moich obserwacji wynika, że na forum tym kobietom, które są zalogowane na stałe, nie przelotnie, nie zaimponowałbyś wyglądem. To jest forum tematyczne, w dodatku o piwie, więc jak już zawita na dłużej tu jakaś kobieta, to nie w poszukiwaniu plastikowego przystojniaka, zapewniam Cię
Oj wiem Marisiu , zażartowałem a Ty się znowu ........................
Comment