Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Piłem Carlsberga w święta i nawet sam se go kupiłem.Skusiłamnie ta rewelacyjna cena no i ta zielona butelka.Nic specjalnego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja w ciągu ostatniego tygodnia 3 razy piłam wódkę. Ale czuję się usprawiedliwiona
Comment
-
-
wczoraj na spotkaniu Vectromaniaków wypiłem 0.33l Tyskiego!
w ramach pokuty po powrocie do domu wieczorem wypiłem 0.66 + 0.5 własnej roboty (a i sprawdziłem blg. w 2 fermentorach czyli + 0.2l zielonego)
Marek
ps. butelki heńka nadal mi się podobająUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Właśnie znalazłem swój post w dziale OSTRZEŻENIE
Dawno był nadany bo 13.01, ale dopiero teraz go zauważyłem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Kochany ART-cie zauważyłem, że jestes raczej czujny na orty, a co sadzisz o z poza?Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Właśnie znalazłem swój post w dziale OSTRZEŻENIE
Dawno był nadany bo 13.01, ale dopiero teraz go zauważyłem.
A było to tak. Myślałem, że to ART poprawia wszystkie błędy na forum (ale głupek ze mnie ) i chciałem chłopu pomóc w wyłapywaniu (nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu) . To nie ART napisał "z poza", a kto nie pamiętam, z resztą jakie to ma znaczenie. Generalnie uważam, że głupi jestem i tyle... znaczy byłem... znaczy mam nadzieję, że byłem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Generalnie uważam, że głupi jestem i tyle... znaczy byłem... znaczy mam nadzieję, że byłem.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Składam samokrytykę za Warsztatowy zgon na stole, wstd mi, że się zepsułem tak wczesna porą.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment