Postawiłem De Molen koło kaloryfera. Wędzonkę. Wybuchło. Ech, głupim.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziPostawiłem De Molen koło kaloryfera. Wędzonkę. Wybuchło. Ech, głupim.
Comment
-
-
W sylwestra stłukłem specjalnie zakupionego na tą okazję Krieka Lindemansa... Głupi ja, dobrze że to ostanie stłuczone piwo w roku było
Comment
-
-
W Sylwestra zdoiłem się moim piwem. Ale tak, że padłem na podłogę i trzeba było mnie wieźć taksówką do domu.
Obiecuję sobie, że takie ilości będę pijał wyłącznie w domu bądź w miejscu, z którego nie będę się musiał ruszać przez 12 następnych godzin.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW Sylwestra zdoiłem się moim piwem. Ale tak, że padłem na podłogę i trzeba było mnie wieźć taksówką do domu.
Obiecuję sobie, że takie ilości będę pijał wyłącznie w domu bądź w miejscu, z którego nie będę się musiał ruszać przez 12 następnych godzin.
Comment
-
-
Ale Wy macie problemy....
Dałem dupy po całości w grudniu 2012. Idąc z żoną wieczorem ulicami miasta natrafiłem na dwóch dryblasów okładających 3 dryblasa, nawet gdy juz leżał dwóch dryblasów glanowało leżącego dryblasa. Przeszliśmy obok, a ja nie zareagowałem. Obawa, o bezpieczeństwo kobiety wzięła górę nad chęcią pomocy leżącemu dryblasowi. Mam przez to kaca moralnego i tu składam na siebie krytykę.
Po leżącego dryblasa po chwili przyjechala policja w nieoznakowanym radiowozie, dryblas wstał i wsiadł sam. Dwóch pozostałych zlapali po kilkunastu minutach. Byli to kibole.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZdradź ilość bo ja mimo wielokrotnych prób nie mogę się swoim upodlić
Na pewno piłem jeszcze jakiegoś szampana z wiadra, bo wszyscy pili.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziAle Wy macie problemy....
Dałem dupy po całości w grudniu 2012. Idąc z żoną wieczorem ulicami miasta natrafiłem na dwóch dryblasów okładających 3 dryblasa, nawet gdy juz leżał dwóch dryblasów glanowało leżącego dryblasa. Przeszliśmy obok, a ja nie zareagowałem. Obawa, o bezpieczeństwo kobiety wzięła górę nad chęcią pomocy leżącemu dryblasowi. Mam przez to kaca moralnego i tu składam na siebie krytykę.
Po leżącego dryblasa po chwili przyjechala policja w nieoznakowanym radiowozie, dryblas wstał i wsiadł sam. Dwóch pozostałych zlapali po kilkunastu minutach. Byli to kibole.Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziByli to kibole.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZdradź ilość bo ja mimo wielokrotnych prób nie mogę się swoim upodlićPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziAle Wy macie problemy....
Dałem dupy po całości w grudniu 2012. Idąc z żoną wieczorem ulicami miasta natrafiłem na dwóch dryblasów okładających 3 dryblasa, nawet gdy juz leżał dwóch dryblasów glanowało leżącego dryblasa.
Wracając do tematu samokrytyki. W 2011 wypiłem 28 piw aromatyzowanych. Obiecuję, że już nawet ze względów kronikarskich nie będę ich kupował i próbował.
Comment
-
-
Dałem dupy po całości w grudniu 2012. Idąc z żoną wieczorem ulicami miasta natrafiłem na dwóch dryblasów okładających 3 dryblasa, nawet gdy juz leżał dwóch dryblasów glanowało leżącego dryblasa.
Wracając do tematu samokrytyki. W 2011 wypiłem 28 piw aromatyzowanych za około 120zł. Obiecuję, że już nawet ze względów kronikarskich nie będę ich kupował i próbował. Ile za to można było belgów kupić
Comment
-
-
Składam samokrytykę. Za wczoraj, za Ciechanowskiego Portera. Zwalmy to karb frustracji noworocznej i proszę o wybaczenie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment