Nie piłem piwa od tygodnia, dziwnie się z tym czuje, ale mam dobre wytłumaczenie, więc tak strasznie się nie biczuje
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nie wiem jak tego dokonałeś, ale mam nadzieję że zeszło z tym, przynajmniej calutki dzień bo na jedno posiedzenie ciurkiem to chyba nie możliwe tak się zasłodzić i nie bełtnąć :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziW 2011 wypiłem 28 piw aromatyzowanych za około 120zł. Obiecuję, że już nawet ze względów kronikarskich nie będę ich kupował i próbował. Ile za to można było belgów kupić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzi...Co począć? Pomóżcie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZasadzić sobie kopa w ... Sam próbowałem, mi Warka Radler też smakuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziCieszę się, że nie jestem sam - może założymy antysekciarski Klub Miłośników Radlera
Comment
-
-
podczas upałów jak zimny Radler. Co począć?
Comment
-
-
Odświeżam temat i biję się w klatę. W sobotę w knajpie wypiłem Tyskie.
Spieszę się o tym donieść, bo żona szczeliła mi fotę i zagroziła, że będzie mnie szantażować publikacją jej na browar.bizie...
Na usprawiedliwienie dodam, że potem musiałem przyjąć parę ładnych bushmill'sów, aby spłukać z gardła tyskaczowy absmak...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOdświeżam temat i biję się w klatę. W sobotę w knajpie wypiłem Tyskie.
Spieszę się o tym donieść, bo żona szczeliła mi fotę i zagroziła, że będzie mnie szantażować publikacją jej na browar.bizie...
Na usprawiedliwienie dodam, że potem musiałem przyjąć parę ładnych bushmill'sów, aby spłukać z gardła tyskaczowy absmak...
Comment
-
Comment