Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Przepraszam...........
ponieważ ostatnio strasznie dużo drażliwych ludzi uczestniczy na Forum i jakikolwiek cień krytyki lub nawet PRÓBA zwrócenia uwagi na cokolwiek, jest dla nich obrazą śmiertelną, atakiem na ich wolność osobistą, albo powodem do wszczęcia kolejnej burzy nie będę odpowiadał na zaczepki. Od dziś wypowiadam swoje zdanie i najwyżej bijcie się sami. Najwyżej będę zbierał banany.
Również ewentualne próby wciągnięcia mnie w awanturę za ten post będą nieskuteczne.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaRównież ewentualne próby wciągnięcia mnie w awanturę za ten post będą nieskuteczne.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Właśnie próbuję ochłonąc - wypiłem Żywca z Żywca. Za efekty nie odpowiadam
Koniec oświadczenia. Następnym razem się oświadczęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceltak na trzeźwo?
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyWsty się przyznać, ale trzeba, bo FCJP przeoczyło - w temacie piłkarskim napisałem Pogonii Szczecin.
A przecież powinienem był napisać Piotrcovii
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
To i ja złożę samokrytykę - albowiem z powodu nawału pracy w pracy i zwału neostraty w domu nie opisałem jeszcze żadnego z wytworów tureckiego browarnictwa, nie mówiąc już o niezamieszczeniu czegosik w Galerii. Bardzo mi przykro z tego powodu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTo i ja złożę samokrytykę - albowiem z powodu nawału pracy w pracy i zwału neostraty w domu nie opisałem jeszcze żadnego z wytworów tureckiego browarnictwa, nie mówiąc już o niezamieszczeniu czegosik w Galerii. Bardzo mi przykro z tego powodu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To jasne! Może nawet już dziś...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Nie dość, że wczoraj wypiłem żubra w puszce, to dziś się ogoliłem = skrzynka piwa śmignęła mi koło nosa...
Comment
-
-
Wczoraj z Pulasiem piliśmy dżinTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Temat chyba ogólnie nie tego miał tyczyć ale pójdę za ciosem . Przez weekend na dniach Opoczna obżłopałem się Warki, Żywca i ździebeńko Tyskiego. I co mam iść do kąta???Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment