Wypiłem w czwartek darowanego Lecha z zielonej butelki z wypustkami ułatwiającej dobre chwytanie. Pokornie proszę o wybaczenie.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWypiłem w czwartek darowanego Lecha z zielonej butelki z wypustkami ułatwiającej dobre chwytanie. Pokornie proszę o wybaczenie.
Comment
-
-
Hej, po co ci to, Należysz do pokolenia z wyobraźnią- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziHej, po co ci to, Należysz do pokolenia z wyobraźnią
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao Wyświetlenie odpowiedziNie ma się co wstydzić. Teraz większym wstydem jest picie kraftów Sam pijam już więcej koncerniaków niż kraftów. Zabawne, jak to koło się znów obróciło.Last edited by Prusak; 2023-07-03, 18:33.
-
👍 1
Comment
-
-
Dla mnie to coś na "eL" jest, obok tego na "Ty", napojem ostatniego wyboru. Jak już nawet nie ma wody...
Ale, z drugiej strony, tzw. kraftów z d**y z dodatkami, których nawet nie ma w guglu, też z powodów ideologicznych unikam.
Najchętniej pijam piwa z browarów regionalnych, osobiście przywiezione ze źródła. Albo ciekawostki z dalekich stron, jak mi dobrzy ludzie podarują .
Ostatnio było coś niebanalnego z Austrii, z Etiopii czy z innej Jordanii czy Grecji . Koleżanka sfuszerowała w Iraku, pochorowała się i nie miała siły szukać piwa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedzi
No może nie wszystkich kraftów. Ale fakt: te wydziwiane trochę wstyd pić.
Comment
-
-
Dajcie spokój! Ile my mamy lat, by tu się udzielać. Też nie pijam wszystkich kraftów i czasem pijam koncerniaki, ale nie widzę potrzeby pisać o tym. Świat nie jest taki jaki był 20 czy 15 lat temu i każdy pije co lubi, co może kupić... Bez jaj...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDajcie spokój! Ile my mamy lat, by tu się udzielać. Też nie pijam wszystkich kraftów i czasem pijam koncerniaki, ale nie widzę potrzeby pisać o tym. Świat nie jest taki jaki był 20 czy 15 lat temu i każdy pije co lubi, co może kupić... Bez jaj...
a za młodyś na grób...
lalala- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOstatnio było coś niebanalnego z Austrii, z Etiopii czy z innej Jordanii czy Grecji . Koleżanka sfuszerowała w Iraku, pochorowała się i nie miała siły szukać piwa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
A jakie ? Z kawą czy owocami to norma , z g.wnem nie zauważyłem
Jasne, że każdy pije co chce, i każdy też może złożyć samokrytykę jeśli chce. A koncerniaki ja też tylko dla kapsli jeśli już. Chociaż jak widzę kapsel Łomżę z jakąś loterią, to czuję lekki obciach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Wrzucaj opisy chociaż tych niebanalnych szczerze proszę
Jakiś czas temu, gdy forum żyło, pewnie wpisywałbym oceny drżącymi ręcyma... A teraz... who cares...?
Taka sytuacja, Panie i Panowie. Przepraszam, jeśli kogoś zawiodłem
Comment
-
Comment