jestem za! tym bardziej, że też tam chcę być. bynajmniej nie oklepać michę
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Moja wina, moja wina.... - witam po dłuższej nieobecności, wszystkich serdecznie pozdrawiam - duchem byłem z Wami a piwko regularnie smakowałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PudlarzMoja wina, moja wina.... - witam po dłuższej nieobecności, wszystkich serdecznie pozdrawiam - duchem byłem z Wami a piwko regularnie smakowałemCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PudlarzMoja wina, moja wina.... - witam po dłuższej nieobecności, wszystkich serdecznie pozdrawiam - duchem byłem z Wami a piwko regularnie smakowałemMM961
4:-)
Comment
-
-
niniejszym chciałbym przeprosić kolegę WESa za zbyt dalekoidące i niezweryfikowane stwierdzenia w tym wątku. Przepraszam!
Comment
-
-
No to bije się mocno w piersi. Doktor zapowiedział, ze łyczka piwka od czasu do czasu nie zaszkodzi dla dzidzi. No wiec ja dzisiaj... kilka łyczków Heniusia, z którym znajomi zameldowali się u nas. Ale najgorsze jest to,że wg mnie nawet nie był taki zły. Nie wiem czy mam tak zmieniony smak teraz, czy rzeczywiście jest wypijalny w miarę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WestaNo to bije się mocno w piersi. Doktor zapowiedział, ze łyczka piwka od czasu do czasu nie zaszkodzi dla dzidzi. No wiec ja dzisiaj... kilka łyczków Heniusia, z którym znajomi zameldowali się u nas. Ale najgorsze jest to,że wg mnie nawet nie był taki zły. Nie wiem czy mam tak zmieniony smak teraz, czy rzeczywiście jest wypijalny w miarę.
Cóż Kochanie będę Ci kupował od czasu do czasu henia Ja pozostanę przy swoich wypróbowanych piwach
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Przywiała mnie tu jajcówka wg przepisu Jasia. Kawka z nią to poezja smaku Chyba w sumie za wcześnie na samokrytykę, bo mi jeszcze kilka buteleczek tego przysmaku pozostałoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W związku z kilkudniowymi wyjazdami służbowymi w ciągu ostatnich 10 dni spróbowałem piw z takich mało znanych browarów, jak: Żywiec, Bosman, Dojlidy, Lech, Okocim. Mój dziennik piwny wzbogacił się dzięki temu o kilka nowych browarów. Ja natomiast byłem średnio szczęśliwy. Najgorszy był Harnaś.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziW związku z kilkudniowymi wyjazdami służbowymi w ciągu ostatnich 10 dni (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziW związku z kilkudniowymi wyjazdami służbowymi w ciągu ostatnich 10 dni spróbowałem piw z takich mało znanych browarów, jak: Żywiec, Bosman, Dojlidy, Lech, Okocim. ... Najgorszy był Harnaś.
Ja od pewnego czasu piję piwko VIP z Łomży i wchodzi mi.
Widziałem Lecha Pilsa w Szczecinie i po tylu latach chciałem spróbować Lesia ,ale odpuściłem(choć nie było łatwo )
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment