Wczoraj na firmowej imprezie poprosiłem o jedyne dostępne piwo - carlsberg. Po dwóch łykach przestawiłem się na wino. Mam nauczkę po raz kolejny.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Przepraszam, że opisy egzotycznych piw są tak lakonicznie. Przepraszam, że nie przywiozłem gruzińskich kapsli dla kolekcjonera. Przepraszam, że nie ma zdjęć. Ale i tak wyprawa była świetnaLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment
-
No i przeproś że zwątpiłeś w Abernackę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Może chociaż podciągnąć to pod poszerzanie horyzontów, albo coś...Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2011-07-11, 19:45.MM961
4:-)Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...3 Photos-
Channel: Chorwacja
-
-
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Nocleg: jeśli spanie...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar Gaffel Kolsch z Kolonii, jeden z największych w Niemczech, z okazji MŚ w piłce nożnej wypuścił serię 12 kapsli. Niestety użyli polskiego godła które jest nieaktualne od 28 lat. Godło które było w użyciu podczas sowieckiej okupacji w czasach komunizmu. Po II Wojnie Światowej z...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Wychodząc na przeciw pytaniom, które zostały postawione w galerii po prezentacji fotek naszego sprzętu. Zakładam ten wątek, w którym będziemy starali się informować o naszym przedsięwzięciu.
Twórcy tego projektu to Darko, Coder i Ja. Ma to być bardzo mały browar komercyjny produkujący...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment