Wczoraj na firmowej imprezie poprosiłem o jedyne dostępne piwo - carlsberg. Po dwóch łykach przestawiłem się na wino. Mam nauczkę po raz kolejny.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziLos sobie ze mnie zakpił. Polazłem do knajpy w ideologicznej koszulce antytyskiej i w wyniku nieporozumienia zakupiłem Tyskie.
Jeszcze nie ochłonąłem.
Comment
-
-
Przepraszam, że opisy egzotycznych piw są tak lakonicznie. Przepraszam, że nie przywiozłem gruzińskich kapsli dla kolekcjonera. Przepraszam, że nie ma zdjęć. Ale i tak wyprawa była świetnaLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
No i przeproś że zwątpiłeś w Abernackę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWczoraj wypiłem tyskacza, peroni, lecha, grolscha, a może nawet i buda.
Może chociaż okazja Cię usprawiedliwia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziJackson, w takiej sytuacji, to powinieneś złożyć co najmniej cztery, a może nawet i pięć samokrytyk!!!
Może chociaż okazja Cię usprawiedliwia...
Może chociaż podciągnąć to pod poszerzanie horyzontów, albo coś...Last edited by JAckson; 2011-07-11, 19:45.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMoże chociaż podciągnąć to pod poszerzanie horyzontów, albo coś...
Comment
-
Comment