Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Mimo, że nie dałeś mordek to i tak potraktuję Twoje wypowiedzi z przymrużeniem oka bo tak łatwo to akurat nie uda Ci się mnie prowokować
Dzieki chorobom organizmy się uodparniają więc nie są one chyba takie złe, to raz, a dwa gdybym był bardzo złośliwy to bym napisał: nie bój się , ta choroba atakuje tkankę mózgową więc jako ortodoksyjny konserwatysta nie musisz się obawiać Ale tak naprawdę to tylko pisana złośliwość i żart sytuacyjnyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
no to Twoje i obyśmy mieli jeszcze kiedyś okazję do podyskutowania na tematy wszelakieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumOświadczam, że moje zachowanie było gówniarskie. Ja już ochłonołem i składam samokrytykę. Gdyby ktoś czuł potrzebę moich osobistych przeprosin to przepraszam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNagana to za mało. Odpowiednią karą byłyby jeszcze dwie puszki tego specyfiku
A ja wypiłem łyka wynalazku z Belgii (imbirowo-cynamonowe),ło matko tam jest ,aż 5 konserwantów ,na szczęście miałem czym zapićLast edited by Pogoniarz; 2005-06-22, 09:09.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBardzo słusznie ,ale koniecznie ciepłe i wypite w 30 stopniowym upale z soczkiem malinowym i koniecznie przez słomkęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuSpróbuj wypić szybciej Żywca z sokiem...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelczy to wyzwanie? uważaj, już nawet Szacowny Kocur ze mną zakład przegrał jeszcze byś później musiał długo się ochłaniać (nawiązanie do tematu wątku)
A, że Lech czy Żywiec na ciepło z sokiem jest szkodliwy... tego jestem dziwnie pewnyDziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechJa także chciałem złożyć samokrytykę.
Wczoraj zdałem egzamin. Na 4.5 - połowa z głowy, połowa z kartek. Po 2.25 na łeb wychodzi
A żeby nawiązać do tematu - należało mi się 5Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment