A ja tak całkiem serio, po przemyśleniu, rzucam samokrytykę, że niepotrzebnie uniosłam się w temacie "Znalezione w sieci" w stosunku do Kg-b. Tzn. dalej uważam, że wpis był moze niechcąco obraźliwy, ale mój był bardzo bardzo złośliwy. Za karę nie wypije dziś więcej jak 2 piwa
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja tak całkiem serio, po przemyśleniu, rzucam samokrytykę, że niepotrzebnie uniosłam się w temacie "Znalezione w sieci" w stosunku do Kg-b. Tzn. dalej uważam, że wpis był moze niechcąco obraźliwy, ale mój był bardzo bardzo złośliwy. Za karę nie wypije dziś więcej jak 2 piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelZ chęcią bym Tobą te dwa piwa wypiła
Comment
-
-
Dzisiaj skandalicznie napiłem się piwa tyskiego, chociaż to było małe 0.3 l, ale tylko dlatego, że zostalem wprowadzony w błąd. Poszedlem sobie do knajpy o miło brzmiącej nazwie Galicja i spytałem się czy jest chłodnik. Powiedziano mi , że jest, więc czekałem na realizację zamówienia. A tu przychodzi pani i mówi, że przeprasza, ale skończyły im się produkty, żeby zrobić chłodnik i proponuje różne rzeczy itp. Ponieważ miałem ochotę tylko na chłodnik powiedziałem , że nic w zastępstwie nie zamówię, w zdenerwowaniu zamówiłem piwo, a tu tylko tyskie podawali. Na plus dla restauracji, że dla pokrzepienia dostałem na odchodne za darmo likier czy wiśniówkę na wzór knajp bałkańskich. To było dobre
Comment
-
-
Jeszcze nie ochłonąłem ale już składam samokrytykę .
Postanowiłem sobie, iż od 15 bieżącego miesiąca przez minimum miesiąc nie będę pił piwa (ani innych alkoholi, coby ew. złośliwców uprzedzić )
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak narazie dobrze mi z tym .Last edited by Ark; 2005-08-19, 19:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkJeszcze nie ochłonąłem ale już składam samokrytykę .
Postanowiłem sobie, iż od 15 bieżącego miesiąca przez minimum miesiąc nie będę pił piwa (ani innych alkoholi, coby ew. złośliwców uprzedzić )
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak narazie dobrze mi z tym .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkPostanowiłem sobie, iż od 15 bieżącego miesiąca przez minimum miesiąc nie będę pił piwa .
Dobrze że nie mam takich klientów
Comment
-
-
Dopiero robię. Jak się uda, to będę ciężko zdziwiony (ale jestem zmotywowany, jak dotąd odmawianie sobie piwa sprawia mi dziką radość
Zawsze mogę wpaść do Twego sklepu i kupić zapas piwa na październik .Last edited by Ark; 2005-08-19, 19:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkZawsze mogę wpaść do Twego sklepu i kupić zapas piwa na październik .
Dzisiaj był dzidek1960 ale niestety mnie nie było
dzidek1960 , dziękuję za piwka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkŹle ze mną. W chwili zaćmienia umysłu nabyłem Imperatora . Teraz trzeba będzie go zdegustować i opisać (ale to za jakiś tydzień na szczęście)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkPostanowiłem sobie, iż od 15 bieżącego miesiąca przez minimum miesiąc nie będę pił piwa (ani innych alkoholi, coby ew. złośliwców uprzedzić )
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak narazie dobrze mi z tym .Last edited by jerzy; 2005-08-19, 22:01.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyOd ponad miesiąca (konkretnie od 13.07) nie wypiłem żadnego piwa ani innego alkoholu. I źle mi z tym, ale daję radę. Wytrzymam jeszcze co najmniej 2 tygodnie.
(chyba, że zajdą nieprzewidziane okoliczności - me postanowienie nie ma dokładnie oznaczonych ram czasowych...)
Comment
-
Comment