Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Przepraszam wszystkich obecnych a w szczególności Małążonkę i Brodarka (czyli Krasnodęba ) za mały incydent który wydarzył się po giełdzie w trakcie opróżniania beczki. Sytuacja na szczęście została szybko opanowana i wszystko wróciło do normy, ale słyszałem głosy że do działu ochłonąłem powinno coś trafić, to niniejszym składam samokrytykę i PRZEPRASZAMbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąTekst na trzy i pół linijki, a szczegółów mniej niż zero.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Gdyby kandydował, to tekst byłby na trzy i pół strony... i wynikałoby z niego, że to ja jestem wszystkiemu winienWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ci którzy byli przy wspomnianym incydencie i do których kierowane byly przeprosiny wiedza o co chodzi, a nieobecnym ta wiedza wydaje mnie sie niepotrzebna
Wuju - przeciez Ty jestes wszystkiemu winien , jak zwykle
Moze bys przeprosil
P.S. Polskie znaki znowu szlag trafilbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron[...] Wuju - przeciez Ty jestes wszystkiemu winien , jak zwykle
Moze bys przeprosil
P.S. Polskie znaki znowu szlag trafil
1) składam samokrytykę
2) wnioskuję do PT Moderatorów, abym wyłącznie ja mógł umieszczać posty w niniejszym temacie; jeszcze niechcący ktoś mógłby wziąć moją winę na siebie...
PS. To moja wina, ze nie masz polskich znakow...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Skoro mogą o sprawie wiedzieć tylko nieliczni to niepowinieneś umieszczać tego na forum tylko załatwić np. mailem sms-em lub tym podobnymLast edited by adam16; 2005-08-22, 21:20.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Trzeba było być na giełdzie Z drugiej strony nie było to nic wielkiego w porównaniu z tym, co się dzieje na naszej tzw. scenie politycznej Muszę jeszcze trochę poćwiczyć, jakbym miał ambicje polityczne
A o tym co i gdzie będę zamieszczał, to pozwól drogi Peterze007 że sam będę decydowałbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Chwila moment - powiedziałem, że mogę decydować co i gdzie zamieścić, ale tak samo jak inni jestem narażony na reprymendy bądź uswanie postów, które moderator uzna za niestosowne... Także Peter007 walnij sobie i wyluzuj nieco. Pozdrawiam serdeczniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment