Po szczerej spowiedzi, w której nie zataiłam, że w piątek poszłam spać zbyt wcześnie, bez wypicia piwa i bez harcowania na forum, brat Audi nałożył na mnie pokutę wpisania się w tym temacie, co niniejszym czynię.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel.. brat Audi nałożył na mnie pokutę wpisania się w tym temacie, co niniejszym czynię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNie dziękuję Jerzemu i Chrisowi_1987 za poranną pobudkę i polecam złożenie samokrytyki.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyŚwięta racja! Jest mi bardzo przykro za ten wybryk. Dasz się ułaskawić jakimś domowym piwem?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Przyznaję się bez bicia, że wczoraj zakupiłem w sklepie Żabka po butelce piwa Warka Jasne Pełne oraz Żywiec Full Light. Było to spowodowane chęcią wpisu do DP tych browarów a w tym roku jeszcze nie próbowałem ich produktów.
Niepewnie się czułem podczas zakupów, ale o dziwo nikt się nie patrzył na mnie podejrzanie.
Warkę już spożyłem i mimo, że chciałem wypić ją bez uprzedzeń smak tradycji do mnie nie trafił i raczej więcej tego nie wypiję (w tym roku).
Dzisiaj opróżnię Żywca. :]MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPrzyznaję się bez bicia, że wczoraj zakupiłem w sklepie Żabka po butelce piwa Warka Jasne Pełne oraz Żywiec Full Light. Było to spowodowane chęcią wpisu do DP tych browarów a w tym roku jeszcze nie próbowałem ich produktów.
Niepewnie się czułem podczas zakupów, ale o dziwo nikt się nie patrzył na mnie podejrzanie.
Warkę już spożyłem i mimo, że chciałem wypić ją bez uprzedzeń smak tradycji do mnie nie trafił i raczej więcej tego nie wypiję (w tym roku).
Dzisiaj opróżnię Żywca. :]
Muszę złożyć mimo wszystko samokrytykę,ponieważ Warkę i EB wypiłem w tym roczku.EB lane "smakowało" jak Bosman,Warka "pstrąg" lane było o dziwo całkiem wypijalne
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWarka "pstrąg" lane było o dziwo całkiem wypijalne
Comment
-
-
Muszę złożyć samokrytykę - przed chwilą po raz pierwszy w życiu nabyłem piwo w plastiku: biedronkowe Sarmackie Mocne z Browarów Łódzkich. Wrażenia z degustacji wieczorem...Last edited by Twilight_Alehouse; 2005-10-10, 14:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseMuszę złożyć samokrytykę - przed chwilą po raz pierwszy w życiu nabyłem piwo w plastiku (...)*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi...regularnie nabywam regularnie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi...Lodwara w plastiku...Last edited by lzkamil; 2005-10-10, 18:55.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment