Przyznaję się, że nie posprzątałam resztek z dywanu po wyżerce Ale za to grzecznie piłam same piwa (nie wliczam sybolicznego łyka szmpana)
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja tam nie wiem, ale przedstawiona w tym temacie samokrytyka przebywających na Sylwestrze w Adminowie, pokazuję jego przerażający przebieg:
a) poili gości wódką;
b) tym, którzy opierali się przeciwko wódce, kazali sprzątać z dywanu;
c) poili ich szmpanem;
d) kazali im jeść zimny bigos;
i jeszcze w dodatku przez cały ten czas Admin był w marnej dyspozycjiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja chciałem przeprosić z pomyłki we wpisie #57 tematu
tutaj wszystko dla kolekcjonerów piwnych gadżetów...Poddziały: Giełda | Identyfikacja | Moje zbieranie
które wynikły z mojego braku koncentacji po spożyciu jak sie okazało zbyt duzej ilości alkoholu.
Obiecuję poprawę i to, że nie będę pisał w stanie wskazującym
Wszystkich zainteresowanych przepraszam!Poszukuję
Comment
-
-
No dobra, nie myślałam, że zaistnieję w dziale samokrytyki, ale niech będzie...
W związku z brakiem części zamiennych i końcem gwarancji moich układów scalonych, coraz częściej wychodzi mi jedynie bycie wirtualne aniżeli Cyborg w realu - zdaję sobie sprawę, że może to niektórych wpieniać, że się umawiam, a potem dezerteruję, ale naprawdę nie mam ostatnio siły. Tych, którym to przeszkadza, przepraszam.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Spoko, nam wczoraj nie przeszkadzało Mi tylko przeszkadzało, ze się napić piwa ni emogę
Comment
-
-
No cóż, straciłaś niepowtarzlną szansę posiedzenia w gronie forumowiczów nie w kłębach dymu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo cóż, straciłaś niepowtarzlną szansę posiedzenia w gronie forumowiczów nie w kłębach dymuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ja skusiłem się na laną Warkę(do wyboru Żywiec i właśnie Warka) w Zakopanem.Wzięliśmy z Westą obydwoje po pół literka i po kilku łykach zrezygnowaliśmy.Sama przegazowana "woda".Mam nauczkę na przyszłość.Omijać szerokim łukiem ,bardzo szerokim.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJa skusiłem się na laną Warkę(do wyboru Żywiec i właśnie Warka) w Zakopanem.Wzięliśmy z Westą obydwoje po pół literka i po kilku łykach zrezygnowaliśmy.Sama przegazowana "woda".Mam nauczkę na przyszłość.Omijać szerokim łukiem ,bardzo szerokim.
Fragment o jeżach należałoby przenieść do innego tematu (przy piwie o jeżach )MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Fragment o jeżach należałoby przenieść do innego tematu (przy piwie o jeżach )
A ja składam samokrytykę, bo piłam w sobotę i niedzielę wina i miody pitne domowej roboty, co gorsza wcale nie żałuję i zamierzam powtórzyć przy najbliższej nadarzającej się okazji
Comment
-
-
Czyli Marusia wcale nie ochłonęła - nie ma żalu za grzechy, nie ma postanowienia poprawy - rozgrzeszenia nie będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment