Przypomniałem dziś sobie, że wracając z Kołobrzegu zatrzymałem się w Czarnkowie i w przybrowarnianej knajpie wychyliłem szklaneczkę 0,3 Noteckiego - po czym wsiadłem za kierownicę i udałem się w dalszą drogę. Tym samym złamałem własne postanowienie, aby nie siadać za kierownicę po spożyciu alkoholu nawet w tak małej ilości.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jerzy ty staropijco jak mogles????
wszem i wobec chwale samo nagane, jak i tez jej naginanie
Choc sam nie prowadze to jestem...
tutaj inaczej lize sie aswalt, ja jeszcze daje rady-stloczka to nie wypadekJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumOświadczam, że moje zachowanie było gówniarskie. Ja już ochłonołem i składam samokrytykę. Gdyby ktoś czuł potrzebę moich osobistych przeprosin to przepraszam.
leb ci w okolo szyji oberwe
nie waz sie nawet wspominac...
badz szscesliw od tej pory , ze jestesmy razem! i ze razem ùozemy tak byc
Chyle czolo dla tego czleka-jest wielki
Zdobyles u mnie b.wielki szacunek
Pozdrowka i do nastepnego kufelkiaJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Wczoraj wypiłem dwa piwa(?) niskoalkoholowe Żywiec 0,33. Czyn ten usprawiedliwiam zamiarem prowadzenia po zdarzeniu pojazdu samochodowego. Jednak wiem, to marne usprawiedliwienie. Postaram się już nie popełniać tego czynu w przyszłości. Lepiej pić wodę mineralną.MM961
4:-)
Comment
-
-
nie wypiłem wczoraj ani piwa ani Piwa. kajam się.
znowu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekTa reklamówka, to w razie jakby nie podeszło?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTraczej gdyby podeszłoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment