Juz wszystko rozumiem. kajasz sie bo do cieplego Lecha nie uzylas slomki
Ale moze nie widzialas co pijesz przez te ciemne okulary (jest to okolicznosc lagodzaca, ale gdzie byly Twoje kubki smakowe w tym momencie, moze KFC tak Cie znieczulilo, ze zrobilas to bez obrzydzenia )
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jak Ty Slavoy do tego dopuściłeś
Dopuściłeś? Myslisz, że ja bym sama wpadła na to, żeby kupić cokolwiek w KFC?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Mam dziwne wrażenie jednak, że siedziałeś na przeciw Marusi z tym samym trunkiem....
Z takim samym to nie, ino z Lechem Pilsem To były jedyne zimne butelkowe na dworcu w Poznaniu, za jedyne 4,5 sztuka Zrobiliśmy test porównawczy Pilsa i Premium i wyszło, że Pils jest odrobinę mniej bez smaku niż Premium
[...] Zrobiliśmy test porównawczy Pilsa i Premium i wyszło, że Pils jest odrobinę mniej bez smaku niż Premium
To się nawet da racjonalnie wyjaśnić. Pils zawiera odrobinę mniej odtlenionej wody
Ale bez testu porównawczego wypada równie beznadziejnie. Nawet jeśli się pada z pragnienia po całodziennym pedałowaniu na rowerze w upale. Wiem, bo sprawdziłem to jakieś dwa lata temu. Do tej pory ukrywałem ten wstydliwy występek, ale ... Uznajcie ten rower za okoloiczność łagodzącą.
Ja na swoją okoliczność łagodzącą mogę dać parogodzinny spacer w upale po Franowie i Kobylempolu połączony ze średnio fajnym pobytem w tamtejszej siedzibie Służby Ochrony Kolei.
Miał ten płyn wtedy pewne zalety - był zimny, mokry i gazowany.
Comment