Wodę piją konie.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyWodę piją konie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Od czasu do czasu trzeba wypić Lecha, żeby docenić to, że na codzień jesteśmy od niego wolni
Comment
-
-
Ha! A ja siedzę czekając na transport i popijam gingersa Tak, wiem, że z małą pompą kończę mieszkanie na "starym mieszkanku", ale jakoś....Na nowym pewnie będzie coś pysznegoMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOd czasu do czasu trzeba wypić Lecha, żeby docenić to, że na codzień jesteśmy od niego wolni
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOd czasu do czasu trzeba wypić Lecha, żeby docenić to, że na codzień jesteśmy od niego wolniżeby docenić to, że na codzień jesteśmy od niego wolniLast edited by cielak; 2006-07-07, 23:10.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Spóźniona samokrytyka, ale jednak;
Tydzień temu byliśmy na czterdziestce znajomych. Piliśmy: Tyskie, Pilsnera Urquella, Lecha lite. Jedynym rozgrzeszeniem była jedna szklanica Paulanera. Jako pokutę zastosowaliśmy abstynencję, od wtorku....
Comment
-
-
Wczoraj - u kolegi w domu - zostałem poczęstowany zimnym Carlsbergiem. Byłem zmęczony,trochę podirytowany. Upał zrobił swoje.
Carlsberg tego wieczora był pyszny.
Dla pokuty bankrutuję pijąc Żywe z Bielkówka.
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
To, co wczoraj zrobiłam - można jedynie nazwać profanacją piwa.... Na swoją obronę mam jedynie to, że upał był niemiłosierny i marzyłam o czymś naprawdę zimnym. Zatem do schłodzonego, a i owszem piwa (Lwówek) - wrzuciłam trzy kostki lodu. Z premedytacją.
Następne piwa wypiłam już bez lodu...
Comment
-
-
Wczoraj na sąsiednim nabrzeżu,rozładowywano na wagony jęczmień ,który trafił potem do ...Poznania do Lesia.
Czemu składam samokrytykę,gdyż nie zatopiłem statku,ani nie wezwałem na pomoc Leppera by ten wysypał tenże jęczmień .Statek przywiózł 1500 ton,skąd pochodzi ten jęczmień browarny to nie wiem,ale statek wyruszył z Rosji.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWczoraj na sąsiednim nabrzeżu,rozładowywano na wagony jęczmień ,który trafił potem do ...Poznania do Lesia."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWczoraj na sąsiednim nabrzeżu,rozładowywano na wagony jęczmień ,który trafił potem do ...Poznania do Lesia.
Czemu składam samokrytykę,gdyż nie zatopiłem statku,ani nie wezwałem na pomoc Leppera by ten wysypał tenże jęczmień .Statek przywiózł 1500 ton,skąd pochodzi ten jęczmień browarny to nie wiem,ale statek wyruszył z Rosji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment