Jeszcze nie ochłąnąłem ale co z tego Mimo tego, że mam w piwnicy 18 litrów ostrochmielowego piwa LajboCKowego zabrałem się do butelki portugalskiego wina półsłodkiego, które ktoś mi z wakacji przynióśł. Co tam, mam fazę - wypiję
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaumzabrałem się do butelki portugalskiego wina półsłodkiego, które ktoś mi z wakacji przynióśł. Co tam, mam fazę - wypijęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA mnie ostatnio dobrze na zawory zaczęły działać wina macedońskie. Całkiem sympatyczne do posiłków. (Bo poza posiłkami, to piwo mogę pić, ale wino bez zagrychy, to tak jakoś dziwnie )NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76a ja już myślałem, że samokrytykę składasz, że się ostatnio tak mało na forum udzielałaś - ale widzę że już nadrabiasz
Ale faktycznie dziwnie, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio me członki zawitały na oficjalnym, regularnym spotkaniu / zebraniu Forumowiczów, a więcej i częściej Forumowiczów widuję
Ps. Nie, jeszcze nikogo z Browaru na złą drogę nie sprowadzam i nikomu wina pić nie każęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel...
Ps. Nie, jeszcze nikogo z Browaru na złą drogę nie sprowadzam i nikomu wina pić nie każęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKurcze zabrzmiało to jak groźba... Czyżbyś w przyszłości chciała przeprowadzić jakiś sabotaż na forum?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNiewykluczone, że będzie tak udany jak rewolucja pod nieobecność AdministracjiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelE tam... Myślałam, że się Forum ucieszy, że może wziąć głęboki oddech bez moich metalicznych wydźwięków w pobliżu
PS
Dobra, ochłonąłem... trzeba dalej żyćNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKurcze zabrzmiało to jak groźba... Czyżbyś w przyszłości chciała przeprowadzić jakiś sabotaż na forum?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76nie wiem, jak forum, ale ja się cieszę, że "Cyborg Kontratakuje" - bo ostatnio to tylko te same nicki w nowych postach, a jeden to wrecz wszędzie (otwieram lodówkę, a tam post tej osoby) - także przyda się trochę wypowiedzi by cybernetic organismCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKurka, Strzelczyk, Ty jak coś napiszesz, to normalnie - już po raz któryś nie wiem, co napisać... Miło mi, że mnie jeszcze ktoś tu pamięta [lekka kokieteria]Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A czemu miałby nie pamietać? Cyborg, Cyborg Ty się prędko na piwo nawracaj.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
NIe mam piwa w domu. Nie chce mi się iść do sklepu (2 piętra i 50 m). Nie chce mi się iść do piwnicy (3 piętra). Wypiłem już ćwiartkę orzechówki "domowej roboty", a mam jej jeszcze trzy razy tyle... To chyba już nie samokrytyka, tylko samochwalstwo...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment