Będzie tu wreszcie spokój?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mistrzu
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.08
    • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
    ... I czekam na chłostę...
    A masz, a masz!
    A tak na serio. IOMMI nie jesteś sam, dużo osób ma takie same odczucia jak Ty. Osobiście na forum jestem od sierpnia 2003 roku, ale długo wcześniej czytałem co tu się wypisuje.
    Jednym z powodów dlaczego tak późno zarejestrowałem się i niezbyt aktywnie uczestniczyłem na forum to wrażenie, że mam do czynienia z, jak się wyraziłeś, zamkniętym „towarzystwem wzajemnej adoracji”. Nie raz i nie dwa spotkałem się z „gnojeniem” nowych forumowiczów przez „starych”. I to od razu w dziale PRZEDSTAW SIĘ! Dochodzi do takich sytuacji, że zapytanie o historię w dziale HISTORIA (sic!) jest już powodem by kazać „młodemu” użytkownikowi się zamknąć. I do takich i podobnych sytuacji dochodzi coraz częściej.

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik

A jesli jeszcze moderator tego działu pyta sie o jakie dyskusje chodzi Adamowi (Marusiu, bez obrazy) to jest po prostu wstyd
      Bez obrazy, Becik, napisałam, że nie wiem, o jakie "aktualnie" dyskusje Adamowi chodzi, bo to, co się działo ostatnio, to raczej zauwazyłam Myślałam, że może coś przegapiłam, ale rozumiem, że nie Zatem zanim walniesz taki post, to zapytaj się mnie, o co mi chodziło. Piszesz "bez obrazy" i co, mam udawać, że deszcz pada? Najpierw piszesz, że się niektórzy wymądrzają, a na koniec zaraz dowalasz sam i to bezpodstawnie.

Wyluzujcie, ludzie, naprawdę.
      Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-06-10, 14:56.
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2002.07
        • 14999

moze i ja sie niezbyt dobrze wyraziłem więc chylę czoła , chodzi nie tyle co o aktualne dyskusje tylko o smród który sie unosi po ostatnich
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Andi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.07
          • 1915

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia

No wlasnie o To chodzi i wszystko wröci do Starych Norm-
          Napewno zaden nowy Uzytkownik Forum nie bedzie zröwnany z Ziemia jezeli nawet w Przedstaw sie napisze cos konkretnego a nie byle cos tam co u wiekszosci juz sie nöz w kieszenin otwiera.
          A znajac tych starych z Forum moge zagwarantowac ze nikomu Wlos z Glowy nie spadnie jak sie wie o CO TUTAJ CHODZI
          BROWAR-PIWO-I Wszystko jasne
          Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Marusia
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Spoko, już zakumałam

Może jako reprezentant staruchów wystąpię na wszelki wypadek o przykładowego banana dla siebie od Arta

www.wrowar.com.pl

Comment

• kiszot
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2001.08
              • 8115

TAK.Są tu tacy co bardzo wyluzowali.Aż się nóż w kieszeni otwiera.
              Nie można nawet zabrać głosu bo zaraz zjebkę się dostaje.Albo się go obraża.
              Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
              1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
              Mein Schlesierland, mein Heimatland,
              So von Natur, Natur in alter Weise,
              Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
              Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Mistrzu
                • 2003.08
                • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
                No wlasnie o To chodzi i wszystko wröci do Starych Norm-
                Napewno zaden nowy Uzytkownik Forum nie bedzie zröwnany z Ziemia jezeli nawet w Przedstaw sie napisze cos konkretnego a nie byle cos tam co u wiekszosci juz sie nöz w kieszenin otwiera. A znajac tych starych z Forum moge zagwarantowac ze nikomu Wlos z Glowy nie spadnie jak sie wie o CO TUTAJ CHODZI BROWAR-PIWO-I Wszystko jasne
                Widzisz ANDI gdyby któryś z "nowych" pisał posty tak jak Ty bez polskich znaków i łącząc po kilka wyrazów "Staruchy" by go zjadły! Czyli są „równi” i „równiejsi” na tym forum, nieprawdaż?

Comment

• Marusia
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
                  Widzisz ANDI gdyby któryś z "nowych" pisał posty tak jak Ty bez polskich znaków i łącząc po kilka wyrazów "Staruchy" by go zjadły! Czyli są „równi” i „równiejsi” na tym forum, nieprawdaż?

Nie, Andi kiedyś napisał, że bardzo przeprasza, ale nie ma polskich znaków (w końcu w hagen mieszka, nie?) a zauważ, jak się stara imitować polskie czcionki choćby za pomocą umlautów. Sorka, chybiony przykład, Mistrzu

Po za tym - na forum jest ogólna dyspensa na polską czcionkę dla osób zza granicy
                  Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-06-10, 15:32.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Andi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.07
                    • 1915

Na to trzeba sobie saslözyc a przedewszystkim dobrze wyjasnic.
                    Na samym poczatku sam dostalem wiele O..... za FCJP ale po wyjasnieniu ze mieszkam poza granicami Panstwa i to juz od dluzszego czasu i pomimo to pisze o wiele lepiej i poprawniej niz niejeden ktöry wlasnie Mature zlozyl zostalo mi to odpuszczone i juz nikt nie pisze u mnie FCJP.
                    Nie ma Röwnych i Röwniejszych-po prostu jednych sie aprobuje a drugich odrzuca i z Göry skresla
                    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Mistrzu
                      • 2003.08
                      • 750

Nie, Andi kiedyś napisał, że bardzo przeprasza, ale nie ma polskich znaków (w końcu w hagen mieszka, nie?) a zauważ, jak się stara imitować polskie czcionki choćby za pomocą umlautów. Sorka, chybiony przykład, Mistrzu
                      Po za tym - na forum jest ogólna dyspensa na polską czcionkę dla osób zza granicy
                      Marusia, jestem wręcz wzruszony twoją wyrozumiałością wobec braków czcionek w komputerach zza granicy To rzadki przejaw tolerancji na naszym forum. Obawiam się, że takich wielkodusznych osób, z tego co zaobserwowałem, jest tutaj niewiele. Natomiast „zarozumiałych gburów” jest tu jak „mrówków”, szczególnie wśród osób o największej liczbie udzielonych postów. I to jest chyba istotniejszy problem niż, jak wskazywaliście wyżej, jakość postów i tematów. Bo te można zignorować np. nie wchodząc do działu PRZY PIWIE.

Comment

• Marusia
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Natomiast „zarozumiałych gburów” jest tu jak „mrówków”, szczególnie wśród osób o największej liczbie udzielonych postów.
                        Najwięcej ma Art, a potem ja

www.wrowar.com.pl

Comment

• Audi
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.03
                          • 1682

Najwięcej ma Art, a potem ja
                          Ale ART żadko daje komuś FCJP

Comment

• dzidek1960
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.01
                            • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
                            pomimo to pisze o wiele lepiej i poprawniej niz niejeden ktöry wlasnie Mature zlozyl
                            Muszę się z Tobą w pełni zgodzić. Język niektórych osób jest całkowicie niezrozumiałym bełkotem.
                            Ja ostatnio pomijam coraz więcej dyskusji, szkoda czasu na czytanie co niektórych wypocin.
                            Atmosfera staje się tu coraz bardziej gorąca i dlatego muszę bardzo, ale to bardzo podziękować Artowi za stworzenie PrzeChmielin . Pozostaje mi tylko zaapelować do Arta, aby nie bał się korzystać z tego działu!
                            "Ma jednak kraj polski napój warzony
                            z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                            piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                            do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                            mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                            wybornym smakiem"
                            Jan Długosz, Historie Piwne
                            Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• Mistrzu
                              • 2003.08
                              • 750

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960
                              ...Atmosfera staje się tu coraz bardziej gorąca i dlatego muszę bardzo, ale to bardzo podziękować Artowi za stworzenie PrzeChmielin . Pozostaje mi tylko zaapelować do Arta, aby nie bał się korzystać z tego działu!
                              Apeluję by posty z nadmiarem wazeliny również tam trafiały!
                              Ostatnia zmiana dokonana przez Mistrzu; 2005-06-10, 18:05.

Comment

• emes
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.08
                                • 4275

Zaraz znów się będą kłócić

Comment

Przetwarzanie...
                                X