Dlatego jak nadmieniłam już wczesniej nie będe Wam wiecej przeszkadzać na forum...gdy tylko się tutaj zjawiłam, od razu rozpętała sie woja ze obok podpisu mam zdjecie...i po co było to wszystko? Potem kolejna wojna o tematy.....a chyba miałam prawo dowiedziec sie troche o osobach tu przebywających, o tym co lubia i co robia a później zając sie typowo piwnymi tematami? Czyzbym takze nie miała do tego prawa? Co z tego ze wy ze "starymi" forumowiczami mozecie sie spotakc i pogadac, jesli nie dajecie sie poznać nowym użytkownikom...?? Tak samo jak Adam zaczełam patrezć na to forum z pewnym obrzydzeniem..za każdym razem wojna nie poiem o co...i co najsmieszniejsze zawsze jest to samo...."jestes nowy, mozesz dostac" bo szkoda srać sobie w papiery u starych forumowiczów...tak ma być zawsze??
Będzie tu wreszcie spokój?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiAle ART żadko daje komuś FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadziaPotem kolejna wojna o tematy.....a chyba miałam prawo dowiedziec sie troche o osobach tu przebywających, o tym co lubia i co robia a później zając sie typowo piwnymi tematami?
Poza tym Forum to nie czat, ani randka w ciemno.
O! dwusetny postOstatnia zmiana dokonana przez Ark; 2005-06-10, 18:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radzia..."jestes nowy, mozesz dostac" bo szkoda srać sobie w papiery u starych forumowiczów...tak ma być zawsze??Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplProponuję, przeczytajcie najpierw ze dwa razy zanim wyślecie post na forum, szanujmy się trochę nawzajemOstatnia zmiana dokonana przez Mistrzu; 2005-06-10, 18:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplProponuję, przeczytajcie najpierw ze dwa razy zanim wyślecie post na forum, szanujmy się trochę nawzajem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkFCJP rzadko sorki Audi, nie mogłem sie powstrzymać
.
Ok,ok nie wiem czy uwierzysz ale celowo użyłem tego błędu , ale spodziewałem sie dostania FCJP od kogoś innego , Twoje
Tylko że tematy z których można sie czegoś o Forumowiczach dowiedzieć już istnieją.
Poza tym Forum to nie czat, ani randka w ciemno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi...co do czatu to nie rozumiem o co chodzi
Comment
-
-
Przesadą jest posądzanie forumowiczów z dużym stażem o gnębienie ?nowych?. Wystarczy zobaczyć ,że wśród nas jest wiele osób, które są tu od niedawna, a jednak są lubiane i nie nękane przez nikogo. Jasne ,że jak ktoś wchodzi na browar i zaczyna od razu rzucać mięsem i zgani się go raz czy dwa ,a taka osoba nadal ma zasady forum w głębokim poważaniu to nie dziwmy się, że później dzieję się jak się dzieje. Kolejna sprawa na , którą warto zwrócić uwagę to rozglądanie się tutaj zanim się coś napisze. Podoba mi się jak ktoś się przedstawia i pisze, że przyglądał się temu co się tu dzieje, a nie od razu wyrywa się do pisania pokrętnych postów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiOk,ok nie wiem czy uwierzysz ale celowo użyłem tego błędu , ale spodziewałem sie dostania FCJP od kogoś innego , Twoje
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiCo do Radzi to jakoś nie zauważyłem aby zapodała jakiś temat typu,jestem panną o wymiarach XX-YY-ZZ i poszukuje wolnego pana w calu takim i takim , rozgadała troche i dostała zjebke i umilkła.Nie każdy nowy furowicz potrafi przejżeć całe forum i znaleść wszystkie istniejące posty opisujących starych bywalców forum. Co do czatu to nie rozumiem o co chodzi
Co do czata i randki - wybacz, ale takie odniosłem wrażenie niestety...Ostatnia zmiana dokonana przez Ark; 2005-06-10, 19:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Będzie tu wreszcie spokój?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkCo do czata i randki - wybacz, ale takie odniosłem wrażenie niestety...
hmm , nie widziałem żadnego postu "Czat" choć może by sie przydał, a jeśli myślisz o szybkich odpowiedziach radzi na inne posty to chyba ona nie jest jedyna(y) co odpisze coś na szybko w danym poście żeby coś odpisać i dobić sobie posta .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPrzesadą jest posądzanie forumowiczów z dużym stażem o gnębienie ?nowych?...
Comment
-
-
Pozory mylą niestety, a jedyne veto co do moje osoby sprawiło zdjecie, chyba kazdy yglada jak wyglada...a czy ja szukam kogos? nie znacie mnie. nie mozcie oceniac...a prawda jest taka ze niedawno zakonczyłam zwiazek małzenski i ani mi sie sni szukac kogkolwiek nowego. A jakbym zacezła sie wszystkim wam tutaj przygladac i po koleji oceniac to co mówicie i patrze w całe archiwum to podejrzewam ze rok by nie straczyło na to bym w czymkolwiek miała sie wypowiedziec...stalo sie jak sie stało - a coraz czesciej ta postawa zaczyna mnie poporstu smieszyc...postapiłam tak jak ja uwazałam za słuszne i tak jak ja chciałam i dowiedziałam sie o was tego o czym chciałam wiedziec i co uwazam za istotne...jak zauwazyliscie nie bywam tu juz czesto i pewnie niedługo przestane stu bywac....ale sie wtedy bedziecie cieszyc nie?? Wasze zdrowie!
Comment
-
Comment