Kochany ART-cie zauważyłem, że jestes raczej czujny na orty, a co sadzisz o z poza?
Ostrzeżenie
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Super dyskusja Kopernika w stanie wskazującym (prawdopodobnie) powędrowała sobie do osobnego tematu. http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=60119
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadegastNidgy, ale to.............
masz bole napisz do przyjaciolki, moja mi pomogla
p.s. potrafie reke w lokciach naprawiac
Uwaga nie rejestruje obu przypadkowLast edited by Maggyk; 2006-06-13, 12:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Jeśli ktoś napisze jeszcze raz "świeże" przez RZ wprowadzę autobanany- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art, w ogóle na forum wkrada się straszny bałagan w temacie poprawnej polszczyzny. Coraz więcej osób bardzo dowolnie używa polskich liter - chyba na zasadzie: jak mi się przypomni to wcisnę sobie klawisz "alt". Z ortografią też coraz gorzej i jestem jednym z nielicznych który zwraca jeszcze na to uwagę. Gladiatorowi już chyba nie ma sensu zwracać uwagi, bo ma chyba tylko 3 klasy szkoły podstawowej w Polsce, ale nie dalej jak dzisiaj czytam nowy wątek kolegi Popek888 który piwo waży, temperatura mu się wacha, a polskich liter używa jak tajnego szyfru - co któreś słowo.
Sorry, ale musiałem się trochę wyżalić.
Comment
-
-
Gladiator tłumaczył się w którymś z postów, że polski zna z dzieciństwa, od lat mieszka w Hiszpanii. Mimo to słowa z takimi ortami mogą uszkodzić zawartość puchy międzyusznej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja zauważyłem, że dużo łatwiej przychodzi tu krytyka świeżych użytkowników, w większości przypadków uzasadniona.
Niektórzy "zasłużeni" tego forum popełniają notorycznie te same błędy i jakoś uchodzą krytyce. Sam kilka razy zwróciłem na to uwagę (wytknąłem błąd) ale moje wpisy zostały usunięte jako nie na temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika giudice Wyświetlenie odpowiedziJa zauważyłem, że dużo łatwiej przychodzi tu krytyka świeżych użytkowników, w większości przypadków uzasadniona.
Niektórzy "zasłużeni" tego forum popełniają notorycznie te same błędy i jakoś uchodzą krytyce. Sam kilka razy zwróciłem na to uwagę (wytknąłem błąd) ale moje wpisy zostały usunięte jako nie na temat.Last edited by ART; 2010-06-15, 09:05.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedziJestem polakiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedzi... kasoja ...
Last edited by Krzysiu; 2010-07-06, 08:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedziWidzice. gdyby nie ja to byscie niewiedzieli jak sie mowi lampka nocna po jakiemus tam... a przy okazji to lizniecie inne jezyki, zawsze to cos
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziJa sprawdziłem wyraz "kasoja" tłumaczu online ...
Comment
-
Comment