zle mnie zrozumiales, moze ja jakos pokrecenie pisze, jesli tak to z gory przepraszam i juz wyjasniam. chodzi o posty DOTYCZACE ludzi z forum i z poza forum(ktos podal przyklad z kaczynskm), np pojezdzanie takich ludzi.
Ostrzeżenie
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
a jesli to Twoje pokrecenie, a nie moje to dodam przyklad. jesli napiszek, ze Cie lubie, czy ze jestes idiota, albo ze dobrze robisz piwo, to jest to post o tobie, swoja droga dosyc chamski, ale to tylko przyklad, a jesli napisze ze wspomniany kaczynski jest idiota to jest to post o osobie z poza forum
Comment
-
-
Chłopie, wydaje mi się, że jesteś niedopity i bredzisz.
Zresztą może mi się tylko zdaje, bo seplenisz. Na tym forum obowiązuje polski alfabet.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wca jeśli to Twoje pokręcenie, a nie moje to dodam przyklad. jesli napiszesz, że Cię lubię, czy że jesteś idiotą, albo że dobrze robisz piwo, to jest to post o tobie, swoją drogą dosyć chamski, ale to tylko przykład, a jeśli napiszę że wspomniany Kaczyński jest idiotą to jest to post o osobie z poza forum
Albo usuwać wszystkie posty(dotyczące rownież ludzi z poza forum)
I taka mała prośba, jak będziesz choć w większości używał polskich znaków lepiej się będzie czytało Twoje posty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcChodziło o posty dotyczace ludzi z poza forum, czyli inaczej posty o ludziach z poza forum, ale już siż zrozumieliśmy, wiec to dalsze tłumaczenie jest chyba bez sensu. Twoje zdrowie
P.S.
Dzięki za końcówki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNo to się nie zrozumieliśmy, bo ja nie walczę o żadną wolność i równość, a wręcz przeciwnie - o hierarchię i dyscyplinę. Nie uważam, że wszyscy są równi (no może wszyscy posiadają równe prawo do oddychania). A jeżeli się to komuś nie podoba, to już jego problem.
Mam małe pytanie kiedy Krzysiu zostanie przywołany do porządku na tym forum. Dlaczego może takie rzeczy wypisywac na forum na którym chyba jednak wszyscy mają RÓWNE prawa. Może się mylę? Może coś ta temat równych i równiejszych napisze teraz Biermann ?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotRozumiem,że Biermanna napisałeś z małej litery przez przypadek. Bo parę postów niżej nawet Krzyś i Pieczarek zasłużyli sobie na duże litery.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMam małe pytanie kiedy Krzysiu zostanie przywołany do porządku na tym forum. Dlaczego może takie rzeczy wypisywac na forum na którym chyba jednak wszyscy mają RÓWNE prawa. Może się mylę? Może coś ta temat równych i równiejszych napisze teraz Biermann ?
Hough wracam do piwa nieodwołalnie, bo jak ktoś czegoś nie chce zrozumieć to nie zrozumie."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Zythum, a nie uważasz swojej wypowiedzi za conajmniej śmieszną? Jeśli wszyscy są równi, to czemu chcesz narzucać swoje poglądy innym, jeśli Krzysiu uważa, że ludzie nie są równi, ale nie stara się ograniczać ich wolności, to jest to jego zdanie, a nikt nie ma prawa "przywoływać do porządku", no chyba, że masz monopol, na właściwe poglądy, ale wtedy gdzieś wspomniana przez Ciebie równość znika...
Comment
-
Comment