Parada homoseksualistów w Warszawie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.08
    • 6765

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie
    Takim samym obrzydzeniem napawają mnie:
    - obśliniające się publicznie pary odmiennej płci
    - obśliniający się publicznie dwaj faceci
    - obśliniające się dwie kobitki.
    (...)
    O ile mogę się zgodzić z pierwszymi dwoma punktami, to punkt trzeci "obśliniające się dwie kobitki" (rozumiem, że nie robią tego publicznie, bo nie zostało to napisane ) wcale nie muszą być obrzydliwym widokiem No ale może ze mnie jakaś lesba jest
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• dzidek1960
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960
      mażyć
      Samokrytyczne FCJP
      "Ma jednak kraj polski napój warzony
      z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
      piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
      do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
      mieszkańców, lecz i cudzoziemców
      wybornym smakiem"
      Jan Długosz, Historie Piwne
      Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• Hannibal
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 1426

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
        O ile mogę się zgodzić z pierwszymi dwoma punktami, to punkt trzeci "obśliniające się dwie kobitki" (rozumiem, że nie robią tego publicznie, bo nie zostało to napisane ) wcale nie muszą być obrzydliwym widokiem No ale może ze mnie jakaś lesba jest
        Dla mnie jest i będzie zawsze normalny tylko widok obśliniającej się publicznie pary odmiennej płci. Natomiast na tych z pozostałych opcji wolałbym nie patrzeć
        Może jestem dziwak, ale już trudno. Poglądów w tej sprawie nie zmienię.
        "All the good things for those who wait"

Comment

• mluk
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.01
          • 778

Nie ma parad heteroseksualnych, to dlaczego mają być homoseksualne? Jak równość, to równość.

Zaręczam jednak, że gdyby ktoś zorganizował paradę heteroseksualną (i udało by mu się uzyskać zgodę Kaczki), to nie miałbym nic przeciwko podobnej homo.

PS. Oglądałem wczoraj "Co z tą Polską?". Nie trafiają do mnie argumenty żadnej ze stron. Jedni chcą na siłę zrobić paradę, drudzy ją zablokować. Posłanka Senyszyn i poseł Niesiołowski reprezentują poziom poniżej krytyki... Bez sensu...
          "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• Tabletka
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2003.11
            • 194

No to macie w tej Warszawie niezły burdel

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
              ... A jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
              Moje zdanie jest takie - a po co w ogóle taka parada?

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
              ... On zupełnie nie rozumie, co to jest polityka...
              Polityka jest sztuką prezentowania swoich poglądów i przekonania do nich innych osób. To raczej ty nie masz pojęcia o polityce. Jak większość osób, na hasło "polityka" włączasz agresora i obrażasz, a wiesz tylko tyle, co usłyszysz w telewizji.

Comment

• emes
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.08
                • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tabletka
                No to macie w tej Warszawie niezły burdel
                Burdel to mało powiedziane. Mamy nawet konkurencję burdeli. Kaczyński nie lubi konkurencji to walczy z innymi burdelami np z agencjami towarzyskimi, przepędzając je z centrum miasta, gdzie sam rządzi

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Wydaje mi się, że ta dyskusja miała być o decyzji prezydenta dotyczącej zakazu organizowania tej parady, a nie, czy nam sie podobają paradujący geje i lesbijki (mi się nie podobają) Czyli kwestia kompetencji - czy ma w ogóle prawo do takiego postepowania? Nie chodzi mi już nawet o sensu stricto literę prawa, ale o podobno wolność i demokrację panującą w naszym kraju. O zabronienie POKOJOWEJ demonstracji.
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Hannibal
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.03
                    • 1426

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu

Polityka jest sztuką prezentowania swoich poglądów i przekonania do nich innych osób. To raczej ty nie masz pojęcia o polityce. Jak większość osób, na hasło "polityka" włączasz agresora i obrażasz, a wiesz tylko tyle, co usłyszysz w telewizji.
                    Muszę cię zmartwić, ale się mylisz. O polityce wiem znacznie więcej, niż mówią o tym media.
                    I nikogo tu nie obrażam. Stwierdzam tylko fakt, że z Kaczyńskiego żaden polityk. Wczoraj na przykład słuchałem w TOK FM Marka Jurka, który tłumaczył Kolendzie-Zaleskiej postępowanie prezydenta Warszawy. Wybacz, ale zupełnie mnie nie przekonał. Raczej utwierdził mnie w moim przekonaniu o całej tej formacji. Ty się nie za bardzo orientujesz w sprawach Warszawy, bo też nie musisz, ale uwierz mi, że Kaczyński to zwykły krętacz i hipokryta. Może młodszemu od ciebie nie chcesz wierzyć, ale uwierzyłbyś starszej od ciebie mojej mamie, która ma dużo na ten temat do powiedzenia konkretów i szczegółów.
                    "All the good things for those who wait"

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

To jest własnie przykład posta z wycieczką osobistą, które to posty będę usuwać bez ostrzeżenia. ten zostawiam dla przykładu
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
                        Nie ma parad heteroseksualnych, to dlaczego mają być homoseksualne? Jak równość, to równość.

Zaręczam jednak, że gdyby ktoś zorganizował paradę heteroseksualną (i udało by mu się uzyskać zgodę Kaczki), to nie miałbym nic przeciwko podobnej homo.

PS. Oglądałem wczoraj "Co z tą Polską?". Nie trafiają do mnie argumenty żadnej ze stron. Jedni chcą na siłę zrobić paradę, drudzy ją zablokować. Posłanka Senyszyn i poseł Niesiołowski reprezentują poziom poniżej krytyki... Bez sensu...
                        Moment. Skoro mówisz o równości, to dlaczego homoseksualiści nie mogą tworzyć zalegalizowanych związków, z prawem do dziedziczenia itd.? Hetero (a więc także ja) nie muszą manifestować o swoje prawa. To samo dotyczy innych spraw. Przeciwko nauczaniu religii w szkole mógłbym protestować i miałoby to sens. Jaki sens miałaby manifestacja katolików domagająca się nauczania religii w czasie, kiedy jest ona nauczana w szkołach publicznych?

I jeszcze jedno - Stefan Niesiołowski od wyborów parlamentarnych w 2001 roku nie jest posłem. Przepadł razem z całym AWS.
                        Last edited by arcy; 2005-06-11, 10:19.

Comment

• grzech
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.04
                          • 4592

.
                          Odniosłem wrażenie, że głównie po to aby jej zabronić.

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
                            Odniosłem wrażenie, że głównie po to aby jej zabronić.
                            Oczywiście. Ale Kaczyński w swoim zacietrzewieniu da się jeszcze nie raz podpuścić. Ludzie przekonani o tym, że ich poglądy są jedynymi słusznymi, są bardzo podatni na wszelkie prowokacje.

Nie ukrywam, że gdybym robił kampanię któremuś z pozostałych kandydatów na prezydenta, wykorzystałbym zamieszanie wokół tej parady.

Comment

• Krzysiu
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.02
                              • 14936

O jakim zacietrzewieniu mówisz? Facet ma od lat stale ma takie same poglądy - twardy szeryf, który przyjdzie do miasteczka i żelazną miotłą wymiecie wszystkie śmieci. Za to go ludzie wybrali prezydentem Warszawy, choć, o ile dobrze pamiętam, nikt nie dawał mu większych szans. A postulat zwiększenia represyjności kodeksu karnego popiera 80% wyborców.

Gdybyś robił kampanię dla pani senator Szyszkowskiej lub dla Jarugi Nowackiej, pewnie mógłbyś sobie poużywać. Tyle, że poparcie dla nich i ich poglądów jest na poziomie błędu statystycznego. Natomiast żaden z poważnych kandydatów w ogóle nie podejmuje tego tematu. A dlaczego - a dlatego, że wiedzą, że wyborcy w większości nie życzą sobie obnoszenia się z pedalstwem, a z drugiej strony mówienie o tym wprost jest takie politycznie niepoprawne...

Comment

• arcy
                                • 2002.07
                                • 7538

A czy ja napisałem, że organizowałbym Paradę Równości? Wykorzystałbym zamieszanie nie wokół homoseksualizmu, a wokół specyficznego patrzenia na prawo i sprawiedliwość, tyle że nie dla każdego oraz łatwość, z jaką Kaczyński daje się sprowokować.

Informacja z parady - jej uczestnicy wędrują sobie po Warszawie i śpiewają piosenkę o Kaczce-Dziwaczce.
                                Last edited by arcy; 2005-06-11, 14:28.

Comment

Przetwarzanie...
                                X