Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie
Parada homoseksualistów w Warszawie
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960mażyć"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironO ile mogę się zgodzić z pierwszymi dwoma punktami, to punkt trzeci "obśliniające się dwie kobitki" (rozumiem, że nie robią tego publicznie, bo nie zostało to napisane ) wcale nie muszą być obrzydliwym widokiem No ale może ze mnie jakaś lesba jest
Może jestem dziwak, ale już trudno. Poglądów w tej sprawie nie zmienię."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Nie ma parad heteroseksualnych, to dlaczego mają być homoseksualne? Jak równość, to równość.
Zaręczam jednak, że gdyby ktoś zorganizował paradę heteroseksualną (i udało by mu się uzyskać zgodę Kaczki), to nie miałbym nic przeciwko podobnej homo.
PS. Oglądałem wczoraj "Co z tą Polską?". Nie trafiają do mnie argumenty żadnej ze stron. Jedni chcą na siłę zrobić paradę, drudzy ją zablokować. Posłanka Senyszyn i poseł Niesiołowski reprezentują poziom poniżej krytyki... Bez sensu..."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu... A jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal... On zupełnie nie rozumie, co to jest polityka...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TabletkaNo to macie w tej Warszawie niezły burdel
Comment
-
-
Wydaje mi się, że ta dyskusja miała być o decyzji prezydenta dotyczącej zakazu organizowania tej parady, a nie, czy nam sie podobają paradujący geje i lesbijki (mi się nie podobają) Czyli kwestia kompetencji - czy ma w ogóle prawo do takiego postepowania? Nie chodzi mi już nawet o sensu stricto literę prawa, ale o podobno wolność i demokrację panującą w naszym kraju. O zabronienie POKOJOWEJ demonstracji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMoje zdanie jest takie - a po co w ogóle taka parada?
Polityka jest sztuką prezentowania swoich poglądów i przekonania do nich innych osób. To raczej ty nie masz pojęcia o polityce. Jak większość osób, na hasło "polityka" włączasz agresora i obrażasz, a wiesz tylko tyle, co usłyszysz w telewizji.
I nikogo tu nie obrażam. Stwierdzam tylko fakt, że z Kaczyńskiego żaden polityk. Wczoraj na przykład słuchałem w TOK FM Marka Jurka, który tłumaczył Kolendzie-Zaleskiej postępowanie prezydenta Warszawy. Wybacz, ale zupełnie mnie nie przekonał. Raczej utwierdził mnie w moim przekonaniu o całej tej formacji. Ty się nie za bardzo orientujesz w sprawach Warszawy, bo też nie musisz, ale uwierz mi, że Kaczyński to zwykły krętacz i hipokryta. Może młodszemu od ciebie nie chcesz wierzyć, ale uwierzyłbyś starszej od ciebie mojej mamie, która ma dużo na ten temat do powiedzenia konkretów i szczegółów."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Polityka jest sztuką prezentowania swoich poglądów i przekonania do nich innych osób. To raczej ty nie masz pojęcia o polityce. Jak większość osób, na hasło "polityka" włączasz agresora i obrażasz, a wiesz tylko tyle, co usłyszysz w telewizji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukNie ma parad heteroseksualnych, to dlaczego mają być homoseksualne? Jak równość, to równość.
Zaręczam jednak, że gdyby ktoś zorganizował paradę heteroseksualną (i udało by mu się uzyskać zgodę Kaczki), to nie miałbym nic przeciwko podobnej homo.
PS. Oglądałem wczoraj "Co z tą Polską?". Nie trafiają do mnie argumenty żadnej ze stron. Jedni chcą na siłę zrobić paradę, drudzy ją zablokować. Posłanka Senyszyn i poseł Niesiołowski reprezentują poziom poniżej krytyki... Bez sensu...
I jeszcze jedno - Stefan Niesiołowski od wyborów parlamentarnych w 2001 roku nie jest posłem. Przepadł razem z całym AWS.Last edited by arcy; 2005-06-11, 10:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechOdniosłem wrażenie, że głównie po to aby jej zabronić.
Nie ukrywam, że gdybym robił kampanię któremuś z pozostałych kandydatów na prezydenta, wykorzystałbym zamieszanie wokół tej parady.
Comment
-
-
O jakim zacietrzewieniu mówisz? Facet ma od lat stale ma takie same poglądy - twardy szeryf, który przyjdzie do miasteczka i żelazną miotłą wymiecie wszystkie śmieci. Za to go ludzie wybrali prezydentem Warszawy, choć, o ile dobrze pamiętam, nikt nie dawał mu większych szans. A postulat zwiększenia represyjności kodeksu karnego popiera 80% wyborców.
Gdybyś robił kampanię dla pani senator Szyszkowskiej lub dla Jarugi Nowackiej, pewnie mógłbyś sobie poużywać. Tyle, że poparcie dla nich i ich poglądów jest na poziomie błędu statystycznego. Natomiast żaden z poważnych kandydatów w ogóle nie podejmuje tego tematu. A dlaczego - a dlatego, że wiedzą, że wyborcy w większości nie życzą sobie obnoszenia się z pedalstwem, a z drugiej strony mówienie o tym wprost jest takie politycznie niepoprawne...
Comment
-
-
A czy ja napisałem, że organizowałbym Paradę Równości? Wykorzystałbym zamieszanie nie wokół homoseksualizmu, a wokół specyficznego patrzenia na prawo i sprawiedliwość, tyle że nie dla każdego oraz łatwość, z jaką Kaczyński daje się sprowokować.
Informacja z parady - jej uczestnicy wędrują sobie po Warszawie i śpiewają piosenkę o Kaczce-Dziwaczce.Last edited by arcy; 2005-06-11, 14:28.
Comment
-
Comment