Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Parada homoseksualistów w Warszawie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalNormalny według słownika Doroszewskiego to:
"zgodny z normą; taki, jaki powinien być, zgodny z wzorem, przepisem; prawidłowy, naturalny; najczęściej spotykany, przeciętny, zwykły"Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)A w ogóle to zachowujemy się tak, jakby homoseksualizm był wymysłem ostatnich czasów, a nie istaniał od wieków (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to gdzie widzisz tę równość?
A w ogóle to zachowujemy się tak, jakby homoseksualizm był wymysłem ostatnich czasów, a nie istaniał od wieków
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie rozumiem, jak można winić tych ludzi za to, że Bóg ich stworzył homo. Nikogo nie krzywdzą, dobierają się w pary na zasadzie dobrowolności. Nie ma mowy o wykorzystywaniu wbrew czyjejś woli. Tak jak już pisałam gdzie indziej, jestem przeciwna adpocji dzieci przez pary homoseksualne, ale zalegalizowane związki mające na celu ochronę choćby wspólnego majątku, czemu nie?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotZgodny z normą jaką?Twoją,sąsiada kolegi,murzyna?Każdy może mieć inne normy czy wzory.
I nie ma tu mowy o dyskryminacji tych ludzi. Czy to tak trudno zrozumieć?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Ja tam nic nie mam do ludzi o poglądach homoseksualnych.Tak czują i już.Ciekawe jakby Któreś z Waszych dzieci tak czuło ,to co wyrzucilibyście Je z domu?Nie przyznawali się do Niego?To nie jest proste no pewnie,ale Ci Ludzie też chcą normalnie żyć .Polska podobno jest tolerancyjnym krajem;większej bzdury nie słyszałem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyWłaśnie. Chętnie dowiedziałbym się, ile rocznie mamy w Polsce gwałtów na osobie tej samej płci. Coś mi podpowiada, że jednak w tej kategorii gorzej wypadają heteroseksualni.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalAle legalizacji związków jestem przeciwny. A ochronę wspólnego majątku można sobie zapewnić u notariusza, podpisując stosowne dokumenty.
Natomiast jeśli tych dwóch panów jest w zalegalizowanym związku, to w tym momencie oni są dla siebie najbliższą rodziną i żaden zachowek na rzecz rodziców i rodzeństwa nie wchodzi w grę. Widzisz różnicę
P.S. Chciałam napisać "chyba słabo znasz prawo spadkowe, ale można by to potraktować jako wycieczkę osobistą i musiałabym usunąć własny post
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPodobnie ofiary powodzi w 1997 r. mogły się ubezpieczyć, nieprawdaż?
Ale to trochę nie na temat.
A słowa, które właśnie zacytowałeś wypowiedziała moja mama, która jest specjalistą od prawa cywilnego, w tym prawa rodzinnego i opiekuńczego, oraz prawa o aktach stanu cywilnego. A posądzanie jej o brak tolerancji byłoby już szczytem głupoty i braku rozsądku."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJa tam nic nie mam do ludzi o poglądach homoseksualnych.Tak czują i już.Ciekawe jakby Któreś z Waszych dzieci tak czuło ,to co wyrzucilibyście Je z domu?Nie przyznawali się do Niego?To nie jest proste no pewnie,ale Ci Ludzie też chcą normalnie żyć .Polska podobno jest tolerancyjnym krajem;większej bzdury nie słyszałem.
Wy chyba w ogóle nie rozumiecie, gdzie leży różnica pomiędzy tolerancją, a przyznawaniem komuś jakichś dodatkowych praw."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Ja przynajmniej nie rozumiem - chyba głupia jestem (proszę nie wycinać, to samokrytyka )
Jeśli jesteś tak tolerancyjny jak piszesz, to dlaczego osoba homoseksualna nie może mieć takich samych praw jak Ty? Nie dodatkowych, tylko takich jak Ty . Ty możesz w świetle prawa wziąć ślub, a Oni nie... Gorsi są czy jak?Last edited by Małażonka; 2005-06-13, 11:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalJa też nie mam nic do ludzi o poglądach homoseksualnych. Nie mi ich oceniać.
Wy chyba w ogóle nie rozumiecie, gdzie leży różnica pomiędzy tolerancją, a przyznawaniem komuś jakichś dodatkowych praw.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosWiesz, w statystykach nie ma na pewno tego co się dzieje w więzieniach. A poza tym musiałbyś to odnieść do wielkości danej populacji, a nie liczyć w liczbach bezwględnych.
A co do więzień, to gwałcący w nich nie są raczej homoseksualistami.
Comment
-
Comment