Parada homoseksualistów w Warszawie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    Szkoda, że w żadnej ankiecie nie pytali, czy ktoś chiałby mieć Krzysia za sąsiada (...)
    Czy to przypadkiem lub celowo nie jest "wycieczka osobista"

Od takich tekstów zaczynają się różne 'przechmieliny'.
    MM961
    4:-)

Comment

• arcy
      • 2002.07
      • 7538

A ja widzę związek między rozwojem danego kraju, także gospodarczym, a poziomem tolerancji. Tolerancji dla odmienności, różnie pojmowanych. A tak się obecnie składa, że stosunek do homoseksualistów jest swego rodzaju indykatorem tego poziomu, nie tylko w naszym kraju.

Ze smutkiem muszę stwierdzić, że tolerancja w Polsce ma się kiepsko. Jedni nagminnie i z wyraźną przyjemnością nazywają homoseksualistów "pedałami i lesbami", inni rzucają bananami w czarnoskórych piłkarzy, a i niepełnosprawni przez pewne grupy traktowani są jako coś gorszego. W dodatku ksiądz proboszcz odmawia gorącej herbaty katolickim dzieciom kwestującym w ramach WOŚP.

Comment

• arcy
        • 2002.07
        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
        Poziom mojej odpowiedzi adekwatny do poziomu Twego argumentu.
        To nie był argument. To był przykład na to, jakie formy przyjmuje nietolerancja. Smutny, bo dotyczy zachowania kapłana religii głoszącej miłość bliźniego.

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Chłopaki wykasowałam Wasze posty zauważcie. Były to wyjątkowo nieprzyjemne wycieczki osobiste
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• JAckson
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
            Chłopaki wykasowałam Wasze posty zauważcie. Były to wyjątkowo nieprzyjemne wycieczki osobiste
            Pragnę zauważyć, że niedokonałem żadnej bezpośredniej oceny mojego adwersarza. W jednym przypadku była to ocena pośrednia postu bazująca na jego wypowiedzi. Ale co mi tam
            MM961

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

No wiesz, czasem trzeba coś usunąć dla przykładu A z waszej małej wymianki mogła zaraz powstać awanturka

Żeby było na temat - nawet z rodzicami wczoraj gadałam o tych wstrętnych zboczeńcach Rodzice oczywiście anty. No, mama może nawet by nie była, ale spróbowała by to przy tacie powiedzieć
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• JAckson
                🍼🍼
                • 2004.05
                • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                No wiesz, czasem trzeba coś usunąć dla przykładu A z waszej małej wymianki mogła zaraz powstać awanturka (...)
                To ja mam pytanie gmatwanniczo-wyjaśniające : Co jest wycieczką osobistą?
                Czy tekst w którym pojawia się bezpośrednie odniesienie do jakiegoś forumowicza (kilka postów wyżej - post z ankietą i Krzysiem) czy tekst (mój ale wycięty) o tym, by Księży Katolickich wysłać na Madagaskar jako sprawców braku rozwoju gospodarczego Polski i nie dawać im herbaty.

Pytam poważnie, bom ciekaw. Może źle interpretuję ustawę o wycieczkach osobistych
                MM961

Comment

• arcy
                  • 2002.07
                  • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                  To ja mam pytanie gmatwanniczo-wyjaśniające : Co jest wycieczką osobistą?
                  Czy tekst w którym pojawia się bezpośrednie odniesienie do jakiegoś forumowicza (kilka postów wyżej - post z ankietą i Krzysiem) czy tekst (mój ale wycięty) o tym, by Księży Katolickich wysłać na Madagaskar jako sprawców braku rozwoju gospodarczego Polski i nie dawać im herbaty.

Pytam poważnie, bom ciekaw. Może źle interpretuję ustawę o wycieczkach osobistych
                  Jaka wycieczka osobista? Ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat ankiety. Poza tym, nie ukrywam, że wolałbym za sąsiada homoseksualistę niż kogoś nietolerancyjnego.

Comment

• JAckson
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Nie chcę się wdawać w dyskusję bo mi Maruśka posta wytnie i się nie doczekam odpowiedzi na postawione wcześniej pytanie. Więc wybacz Arcy, że nie będę kontynuował w tym momencie.
                    MM961

Comment

• Mistrzu
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2003.08
                      • 750

Jaka wycieczka osobista? Ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat ankiety...
                      Jako autor ankiety informuję, że KRZYSIU ani kogokolwiek wypowiedzi (mniej lub bardziej przychylne homoseksualistom) nie były przedmiotem ankiety.
                      Last edited by Mistrzu; 2005-06-27, 14:26.

Comment

• biermann
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 2552

A ja widzę związek między rozwojem danego kraju, także gospodarczym, a poziomem tolerancji. Tolerancji dla odmienności, różnie pojmowanych. A tak się obecnie składa, że stosunek do homoseksualistów jest swego rodzaju indykatorem tego poziomu, nie tylko w naszym kraju.
                        Ze smutkiem muszę stwierdzić, że tolerancja w Polsce ma się kiepsko.
                        Tak troche ni z gruchy ni z pietruchy (najwyżej Marusia wytnie ) a co z tolerancją dla nietolerancyjnych.
                        "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                        Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                        Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                        Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                        Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• arcy
                          • 2002.07
                          • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
                          Jako autor ankiety informuję, że KRZYSIU ani kogokolwiek wypowiedzi (mniej lub bardziej przychylne homoseksualistom) nie były przedmiotem ankiety.
                          Nie chodziło mi o Twoją ankietę, tylko tę dotyczącą sąsiedztwa.

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
                            Tak troche ni z gruchy ni z pietruchy (najwyżej Marusia wytnie ) a co z tolerancją dla nietolerancyjnych.
                            A czy ja postuluję ich leczenie?

Comment

• jerzy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 4707

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                              Wynika z tego, że poziom dobrobytu będziemy mierzyć ilością pedałów na hektar?
                              Nic Krzysiu nie zrozumiałeś.
                              Teza artykułu jest taka, że poziom potencjalnych MOŻLIWOŚCI ROZWOJU jest uzależniony m.in. od tego, jak wielu homoseksualistów (na hektar ) nie boi się nie ukrywać swoich skłonności, a nie ilu ich jest. Bo wg autorów jest to tożsame z tym, jak wielu ludzi myślących nie schematycznie nie boi się wypowiadać rewolucyjnych teorii, wbrew powszechnemu mniemaniu o rzeczy.

A Chiny rozwijają się szybko nie dzięki innowacjom, tylko dzięki taniej, bardzo często niewolniczej pracy ludzi. Chciałbyś w ten sposób budować konkurencyjność Polski?
                              browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Mistrzu
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2003.08
                                • 750

Ok., chyba pora zakończyć ten temat gdyż za bardzo odbiegliście od wiodącego tematu.
                                Myślę, że rozmowa będzie bardziej konstruktywna, gdy wszyscy Ci, co tak bezkrytycznie bronią jak i krytykują odmienne preferencje seksualne podzielą się swoimi doświadczeniami z „bliskich spotkań III stopnia” z homoseksualistami. Bo zgodzicie się, że osobiste doświadczenie daje większe prawo do ocen niż np. szmirowate artykuły w prasie. Ankieta tutaj.

Comment

Przetwarzanie...
                                X