Acha zapomnialem röwniez dodac ze Gronie w butelkach 0,66 litra sa jedynym wyrobem za ktöry nie trzeby kaucji za Butelke placic-jak ba nie bylo 25 centöw zaoszczedzonych-bo wlasnie taka kaucje pobiera sie za zywca czy warke
Ocena 5.0
Collapse
X
-
-
Dobra, ktoś ma prawo lubić Tyskie (zwłaszcza, że ja sam pamiętam jego smak sprzed kilkunastu lat i było zupełnie inne niż obecnie) i ma prawo dawać mu wysoką ocenę. Tylko niech ten ktoś ruszy mózgownicą i uzasadni swoją ocenę, opisze, dlaczego i jak mu to Tyskie smakuje, a nie posługuje się sloganami reklamowymi ... Przeczytajcie raz jeszcze "ocenę" Planeta zacytowaną na początku przez Pogoniarza - czy w tym, co pisał widać choćby minimalne użycie własnego mózgu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika QbasmuggyW żadnym wypadku nie stwierdziłem, że Tyskie jest najlepsze, chcę tylko wiedzieć jakie piwo (z dużego koncernu lub nie) jest najlepsze, bo wiadomo, że nie wszędzie można dostać piwa z małych, regionlanych browarów.
Co do Tyskiego, to nie wiem skąd jest to, które piję i sądze, że nie poczułbym różnicy między tyskim a poznańskimTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Nie chciałem rozpętać wojny.Przepraszam za swój tekst,ale w tamtej chwili tak poczułem i napisałem to co napisałem.Oczywiście ,że Komuś może smakować Tyskie ,Żywiec itp.,a Komuś nie wchodzi Noteckie,czy Brackie.Dla mnie ocena kolegi Planeta jest wybitnie niekonstruktywna i poczułem jakby ją pisał Ktoś z KP.Co piją i co lubią Forumowicze to każdego indywidualna sprawa i tyle.Wasze zdrówko BelfastemLast edited by Pogoniarz; 2005-06-13, 10:53.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika QbasmuggyWidzę, że większośc uzytkowników forum bardzo oburza sie jeśli ktoś wystawi produktowi takie jak Tyskie lub inne z wielkiego koncernu pozytywną oceną. Zawsze zastanawiałem się jakie według was jest najlepsze piwo, które można kupić w każdym większym mieście w Polsce?
Żywiec Bracki też jest koncernowy, a jednak spotkasz tu głównie miłośników tego piwa - bo ono ma SMAK, a nie jedynie reklamę smaku...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment