Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Co to jest wycieczka osobista [bylo: Parada homoseksualistów w Warszawie]
Collapse
X
-
Co to jest wycieczka osobista [bylo: Parada homoseksualistów w Warszawie]
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA ten post Hannibala to chyba jest do wywalenia - jak dla mnie jest to wycieczka osobista.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle żartobliwa.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikwięc musimy teraz wycieczki dzielić na żartobliwe i na inne, tu mi pachnie cenzurą, a co będzie jak dla mnie jakaś wycieczka będzie żartobliwa, a dla kogoś innego nie?
Albo kupisz mu od siebie banana tego no ciquita(?)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Po prostu trzeba będzie zakańczać wycieczki osobiste (mordką) lub wyjdzie na to że była to wycieczka osobista ale żartobliwa
Comment
-
-
Apeluję o trochę poczucia humoru.
Najpierw marudzicie, że zamierzam wycinać, potem marudzicie, że nie wycinam
Moje oficjalne stanowisko a propos wycieczek osobistych jest takie: jeśli nie mają wyraźnie na celu obrażenia kogoś z forum i są zakończone mordką lub lub są dopuszczalne.
Nie chodzi o to, żeby z tego forum robić śmiertelną nudę, tylko o to, żeby nie zrobiła się chamówa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA ten post Hannibala to chyba jest do wywalenia - jak dla mnie jest to wycieczka osobista."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)
Moje oficjalne stanowisko a propos wycieczek osobistych jest takie: jeśli nie mają wyraźnie na celu obrażenia kogoś z forum i są zakończone mordką lub lub są dopuszczalne. (...)
Marusia, nudna i głupia jesteś
PS. 1. Dobrze:?
PS. 2. To pisałam ja - MałażonkaLast edited by iron; 2005-06-13, 18:56.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiPo prostu trzeba będzie zakańczać wycieczki osobiste (mordką) lub wyjdzie na to że była to wycieczka osobista ale żartobliwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironMarusia, nudna i głupia jesteś
PS. 1. Dobrze:?
PS. 2. To pisałam ja - Małażonka
Po pierwsze, wiem, że nie jestem nudna i głupia
Po drugie, zmrużone oczko wskazuje na zart - jesli zart ma kontekst, to nie jest obraźliwy.
Myślę, że każdy z nas da sobie radę w rozróżnianiu tych niuansów, przecież nie chodzi o to, zeby się wszyscy bali cokolwiek powiedzieć, już wystarczy, że FCJP prześladuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPo pierwsze, wiem, że nie jestem nudna i głupia
Comment
-
-
To ja proponuję, żeby od tej pory wszystkie wycieczki osobiste były uprzednio konsultowane z Breslauerem
Comment
-
Comment