Co to jest wycieczka osobista [bylo: Parada homoseksualistów w Warszawie]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
    Niniejszym oświadczam, że zakładam Biuro Turystyczne "Personal Tour" - oferujemy szeroką gamę wycieczek osobistych w dowolne rejony.
    Wreszcie ktoś się za to wziął, bo osobiście przestaję wiedzieć o co chodzi.
    Prawdopodobnie w powyższym zdaniu jest osobista wycieczka do mnie, ale nie jestem pewien bo nie ruszam się z miejsca, nie czuję się obrażony ani pochwalony.

Na koniec obowiązkowo mordki:
    MM961
    4:-)

Comment

• Audi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
      Niniejszym oświadczam, że zakładam Biuro Turystyczne "Personal Tour" - oferujemy szeroką gamę wycieczek osobistych w dowolne rejony.
      To ja bym chętnie zamówił taką wycieczke osobistą np. w kierunku mojego przedstawiciela z GŻ który w kulki gra

Comment

• breslauer
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 2690

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
        To ja bym chętnie zamówił taką wycieczke osobistą np. w kierunku mojego przedstawiciela z GŻ który w kulki gra
        Nie ma sprawy - podeślę Ci mój numer konta na PW
        No i chyba będę musiał poszerzyć zakres prowadzonej działalności gospodarczej o osobiste wycieczki połączone z organizacją jakichś wyjazdowych zawodów w kulki.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
          dadek
          Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
          2022-10-02, 22:04
        • Serokomlak
          Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
          Serokomlak
          W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
          2024-09-28, 23:39
        • dadek
          Mainz-Kastel, Otto-Suhr-Ring 27, Brauhaus Castel
          dadek
          Browarek restauracyjny istniejący od 1990 roku znajduje się na zachodnich peryferiach miasta po prawej stronie Rhein. Z centrum, przez jedyny w Mainz most drogowy, można tu dojechać autobusem nr 28. Okolica nieciekawa, jakieś place, firmy, magazyny, brak zabudowy mieszkalnej. Jednak jest tu jedno...
          2022-11-21, 01:01
        • bastion
          Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
          bastion
          Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
          Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
          2022-02-01, 22:22
        • dadek
          Czechy, Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
          dadek
          To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
          2022-09-08, 02:08
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...