może na tym na czym oskarżenia ks. Jankowskiego o molestowanie. "Smieszność" prawa w cywilizacji gdzie oskarżony o molestowanie przez koleżanke w pracy musi udowodnić swoją niewinność, gdzie niezguła wylała sobie na biust kawe i okarża bar że była gorąca, gdzie palacz skarży firmę tytoniową, że nabawił się choroby, gdzie dziecko skarży ojca bo nie dostało tygodnówki itd itd ..... nie uważasz tego za śmieszne ? bo jeśli to nie jest śmieszne to chyba czas umierać.
Michael Jackson- wyrok
Collapse
X
-
Rozmowa z Tobą dla mnie nie ma sensu.
Boję sie . Nie chcę się denerwować. Jak wszystkim wiadomo czepiasz się, a więc ja się odczepiam. Wymiekłem. Polemika z Tobą dla mnie nie ma sensu.Tyle. Kończę temat.
P.S.
Wyraziłem swoje zdanie i tyle. Nie przegadam Cię. Poddaje się.
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Jaka polemika? Coś ci się popieprzyło. Nie powiedziałeś ani jednego argumentu. Najbardziej spokojnie na świecie zapytałem ciebie, na jakiej podstawie wysnuwasz takie oskarżenia, jak powyżej raczyłeś wyartykułować. Nie odpowiedziałeś na żadne pytanie, a teraz wymiękasz? Nie ma zmiłuj się - masz odpowiedzieć, skąd wziąłęś przekonanie, że proces jest ustawiony. Nie daruję tobie tego.
I nie bierz tego do siebie. W ramach walki z osobistymi wycieczkami będę równo ćwiczył wszystkich za kłamliwe i obraźliwe teksty. Nawet w stosunku do tego śmiesznego człowieka.
Comment
-
-
Nie twierdzę że proces jest ustawiony, tylko że to jest "śmieszny proces". Dla mnie jest to próba wyciągnięcia kasy. (patrz post krzyspx).
Wyobraź sobie że oskarżasz kogoś z "wielkiej trójcy" o to że warzy piwo, które Tobie nie smakuje. Kupiłeś jedną sztukę (przez przypadek) lub dostałeś. Wypiłeś (bo jako piwosz szkoda było nie skosztować) i ona obudziła w tobie potrzebę picia (kosztowania) innych piw (może w nim są jakieś środki które na to miały wpływ). Po kilku piwach oskarżasz ich o Twój alkoholizm. I co wygrywasz czy przegrywasz ten proces?
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
A co to ma do rzeczy? Jackson pijał "Lecha"?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak...Moim zdaniem na tym że z góry było wiadomo że go nie zamkną ...
Comment
-
-
Jak mogą zamknąc taką gwiazdę jak Jackson w "puszce"? I to z innymi więźniami. Przecierz jego stać na wykupienie całego , jednego bloku więziennego. Jeżeli były by więzienia "dla wipów" to pewnie bym z Tobą na ten temat nie polemizował.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakJak mogą zamknąc taką gwiazdę jak Jackson w "puszce"? I to z innymi więźniami. Przecierz jego stać na wykupienie całego , jednego bloku więziennego. Jeżeli były by więzienia "dla wipów" to pewnie bym z Tobą na ten temat nie polemizował.
Comment
-
-
Nie jest koniec tematu. Nie jest to bicie piany. Zwyczajnie w świecie odpowiedz na prosto postawione pytanie. Czy może go nie rozumiesz? A szacunek przejawia się między innymi w tym, że potrafi się uzasadnić rozmówcy swoje zdanie.
Zresztą ja nie potrzebuję szacunku, tylko odpowiedzi.Last edited by Krzysiu; 2005-06-19, 01:08.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak...Koniec tematu i twoje
Nie chce misię rozmawiac z kimś kto z góry wie że ma rację i jest nie do przegadania.
Może to jest prostackie, ale taki jestem.
Na tym kończę tą, z góry, przegraną rozmowę.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment