Skoro Krzysiowi nie pasuje ta portiernia, proponuję zmienić nazwę browaru na "Czterej Pazerni". A T34 to dobra nazwa dla piwa. Można robić je mocne - 7,6% alk., lub bardzo mocne - 8,5% alkoholu.
Konkurs na logo Browaru Czterej z Portierni - komentarze
Collapse
X
-
Nie ma mowy o kolejnej zmianie nazwy Zostają "Czterej z Portierni i Pils" ale logo ma nawiązywać oczywiście do "Czterech Pancernych i Psa"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA gdzie Marusia
Jak to, gdzie. W kuchni, warzę piwo
Comment
-
-
No i to wszystko są etykiety, a nie logo
Comment
-
-
ano właśnie, ale sama źle określiłaś jak ma ów projekt wyglądać. moim zdaniem jeśli w logo będzie coś więcej niż czołg w mocno uproszczonej (może z półprofilu) wersji i napis z nazwą browaru (po okręgu dookoła niego) to będzie ciężko...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesano właśnie, ale sama źle określiłaś jak ma ów projekt wyglądać. moim zdaniem jeśli w logo będzie coś więcej niż czołg w mocno uproszczonej (może z półprofilu) wersji i napis z nazwą browaru (po okręgu dookoła niego) to będzie ciężko...
Co do logo - dla mnie samo to słowo doskonale określa, jak to ma wyglądać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZacytuj, gdzie to inaczej określiłam, bo nie mogę znaleźć, serio
Co do logo - dla mnie samo to słowo doskonale określa, jak to ma wyglądać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesja również, ale jak mi się zdaje na inne elementy chciałbym akcentować, więc nie biorę udziału.
Comment
-
-
Kształt logo jest jakiś ustalony czy może być obojętnie np. jajo, kwadrat, rąb itp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiKształt logo jest jakiś ustalony czy może być obojętnie np. jajo, kwadrat, rąb itp.
Comment
-
Comment