Jeżeli na logo czy etykiecie ma sie pojawić Marusia to jednak proponuje ja ubrać w RÓŻOWĄ koszulkę
Konkurs na logo Browaru Czterej z Portierni - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli na logo czy etykiecie ma sie pojawić Marusia to jednak proponuje ja ubrać w RÓŻOWĄ koszulkęLast edited by Marusia; 2005-06-21, 13:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMarusia nie musi się pojawić, a koszulki po prostu od Maggyka nie wzięłam i kategorycznie zażyczyłam sobie zwrotu sekundę wcześniej zapłaconej kasy Na szczęście Gocha mi oddała, zamiast podpierać się argumentem, że przecież to jest kolor, który zamawiałam, tylko w necie był bordowy, a w realu różowy jak świnka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niegłupie to, niegłupie
Tylko żeby mi z tego potem jakaś nagroda zbiorowa nie wyszła, bo widzę tu zapożyczenie od Shlangbauma Jak tak dalej pójdzie, to 10 osób dostanie po jednym piwku
Comment
-
-
Chociaż nie, przyjrzałam się dokładniej obu czołgom - podwozie całkiem inne, a wydawało mi się podobne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaChociaż nie, przyjrzałam się dokładniej obu czołgom - podwozie całkiem inne, a wydawało mi się podobne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuWprawdzie T34 miał pięć kół nośnych typu Christie, ale pozwoliłem sobie zaprojektować cztery koła, które są metaforą (trudne słowo) czterech z portierni. Kufel zaś jest alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) pilsa.
Comment
-
-
Mi się też podoba, ale ten CZPiP mi się nie podoba
Comment
-
Comment