Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jeżeli na logo czy etykiecie ma sie pojawić Marusia to jednak proponuje ja ubrać w RÓŻOWĄ koszulkę
Marusia nie musi się pojawić, a koszulki po prostu od Maggyka nie wzięłam i kategorycznie zażyczyłam sobie zwrotu sekundę wcześniej zapłaconej kasy Na szczęście Gocha mi oddała, zamiast podpierać się argumentem, że przecież to jest kolor, który zamawiałam, tylko w necie był bordowy, a w realu różowy jak świnka
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-06-21, 13:11.
Marusia nie musi się pojawić, a koszulki po prostu od Maggyka nie wzięłam i kategorycznie zażyczyłam sobie zwrotu sekundę wcześniej zapłaconej kasy Na szczęście Gocha mi oddała, zamiast podpierać się argumentem, że przecież to jest kolor, który zamawiałam, tylko w necie był bordowy, a w realu różowy jak świnka
zobaczysz jeszcze będziesz mnie błagała o taki kolor
Niegłupie to, niegłupie
Tylko żeby mi z tego potem jakaś nagroda zbiorowa nie wyszła, bo widzę tu zapożyczenie od Shlangbauma Jak tak dalej pójdzie, to 10 osób dostanie po jednym piwku
Chociaż nie, przyjrzałam się dokładniej obu czołgom - podwozie całkiem inne, a wydawało mi się podobne
Wprawdzie T34 miał pięć kół nośnych typu Christie, ale pozwoliłem sobie zaprojektować cztery koła, które są metaforą (trudne słowo) czterech z portierni. Kufel zaś jest alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) pilsa.
Wprawdzie T34 miał pięć kół nośnych typu Christie, ale pozwoliłem sobie zaprojektować cztery koła, które są metaforą (trudne słowo) czterech z portierni. Kufel zaś jest alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) pilsa.
Pozostaje jeszcze wmnotować w logo kopytko i będzie gotowe.
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
Comment